IMG_9681

IMG_9669

IMG_9665

IMG_9597-3

Olen viettänyt elämäni kauneinta ja onnellisinta kesää. Sellaista, josta haaveillaan talven pimeydessä ja luetaan kirjoista. Sellaista kesää, jonka ei toivoisi päättyvän koskaan.

Lyhyet työpäivät silloin tällöin ovat tarkoittaneet sitä, että olen ollut lähes koko kesän lomalla ja vapaa kaikesta siitä, mikä rajoittaa menemistä ja tulemista. Siksi olenkin mennyt, ollut ja tehnyt. Kotona en ole viettänyt juurikaan aikaa, mistä syystä en suunnitellut tälle viikolle mitään vuorokauden mökkireissua kummempaa. Päätin, että on pakko hengähtää ennen kesän odotetuimpia seikkailuja. Niitä, joista osasin joskus vain haaveilla. Onkin vain tullut nautittua tästä uskomattomasta helteestä viettäen aikaa rannalla hengitellen ja rentoutuen. Toivoen, että nämä lämpimät kesäillat olisivat loputtomia.

Kesäkuu oli täynnä kauneutta. Se oli lämpöä, ihastumista ja onnellisuutta. Kauniita sanoja, halauksia ja valvottuja öitä. Vietin elämäni ihanimman juhannuksen telttaillen. Laavulla oli loppuillasta enää vain me kaksi ja nuotio loimusi pitkälle yöhön musiikin soidessa taustalla. Se sai minut hyräilemään. Ja hän sai minut nauramaan, kerta toisensa jälkeen. Hän, joka ilmestyi elämääni kesän kynnyksellä saaden kaiken tuntumaan mahdolliselta.

Ja vaikka tästä kesästä ei ole puuttunut mitään, vie tämä seikkailu loppuviikosta yläilmoihin, sillä ensi viikko nautiskellaan Välimeren auringon alla. Tuntuu edelleen ihan käsittämättömältä. Miten elämä välillä osaakin yllättää, ihan odottamatta.

2 kommenttia

© Ida-Emilian. Design by FCD.