MAALIS, HUHTI, TOUKO 18

 Olin viime viikonloppuna käymässä pitkästä aikaa Somerolla, kun viimeinen tentti oli vihdoin hoidettu alta pois. Vietin lähes koko lauantaipäivän terassilla kuunnellen musiikkia ja nauttien auringosta. Illalla tein meille kesäisen salaatin ja syötiin vielä jälkkäriksi kesän ekat muurinpohjaletut. <3

MAALIS, HUHTI, TOUKO 181

Maanantaina meillä alkoi korjaava karieshoito -kurssi, jonka parissa vierähtääkin nyt pari viikkoa ennen kesälomaa // Jokirannassa työpäivän jälkeen // Pyöräretki Ruissaloon // Cafe Art & sisko <3

MAALIS, HUHTI, TOUKO 182

Naantalin kaivohuoneella yksillä ennen Turkuun palaamista // <3 // Löydettiin ehkä koko kallion tuulisin paikka, jossa hetken kärvisteltyämme (ja salaatin lennellessä) siirryttiin muutama metri taaksepäin eikä kylmästä tuulesta ollut enää tietoakaan :D // Sunnuntaipäivän piknik Kupittaalla

_

Loma ei ole vielä alkanut, mutta koulun ja töiden lisäksi on vähintäänkin iltaisin jäänyt aikaa mennä istumaan puistoon tai jokirantaan. On pyöräilty Ruissaloon piknikille, vietetty päivä Naantalissa ja istuttu jokilaivoissa yömyöhään asti.

Kesä on täällä ja se tuntuu niin hyvältä.

Olen vain käynyt kääntymässä kotona ja viskonut taas yhden lukemattoman sanomalehden keräykseen, laittanut edellispäivältä sohvan reunalle jääneen paidan takaisin henkariin sekä tiskannut muutaman astian seuraavaa aamua varten, kun tiskikonetta ei ole kertakaikkiaan ehtinyt pyörittää.

Auringonpaiste ja lämpö on saanut mielen ihan sekaisin. Tekee mieli vain olla ulkona aamusta yöhön - ja niin olen ollutkin. Pyöräillyt yöllä kotiin, juonut viiniä ja laittanut punaista lempihuulipunaa.

Just nyt syön aamulta jääneitä amerikkalaisia pannukakkuja ja kuuntelen biisejä, jotka tulee muistuttamaan tästä kesästä. Takana on jälleen yksi kesäpäivä ja viikon kolmas piknik, joka sisälsi muun muassa suomalaisia mansikoita ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Muutaman tunnin puistossa loikoilun jälkeen lähdin vielä iltalenkille, josta tuli kokonaisvaltaisesti niin hyvä fiilis.

On ollut ihana viikko. Sellainen, kun voi vaan huoletta tulla ja mennä sekä unohtaa, miksi olikaan vielä vähän aikaa sitten surullinen, kun nyt on niin hyvä.
Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.