IMG_9389-2

Jälleen tammikuussa tuli pohdittua monia päiviä sitä, missä haluaisi käydä tänä vuonna. Jostain se nimittäin vaan aina kumpuaa vuoden alussa, matkakuume, vaikka olisi juuri palannut kotiin lähes kolmen viikon reissulta.

Oli aika selvää, että mennään siskon kanssa keväällä muutamaksi päiväksi johonkin molemmille tuntemattomaan kaupunkiin. Viime keväinä ollaan käyty Lontoossa sekä Amsterdamissa, kesällä 2016 taas tutustuttiin Firenzeen, Venetsiaan sekä Roomaan. Ihania reissuja kaikki. Tällä kertaa aiotaan mennä harhailemaan Kööpenhaminan kaduille. Odotan erityisesti huhtikuun lopun (toivottavasti) keväisiä ilmoja, rentoa hyggemäistä tunnelmaa sekä toistaan kivoimmissa kahviloissa istuskelua. Pieni breikki kiireisen kevään keskelle tekee varmasti niin hyvää.

Kesäkuussa aion luultavasti pakata itseni sekä tavarani mukaan autoon ja suunnata perheen kanssa pienelle Suomi-roadtripille. Viime kesänä kierrettiin Turun saaristoa, tällä kertaa olisi tarkoitus viettää pari viikkoa käyden Kolilla, Hossassa sekä vähän siellä sun täällä ympäri Kainuuta. Keskikesä ja Suomen luonto. Voi kyllä kiitos.

Elokuun alussa toteutuu yksi pitkäaikaisista haaveistani, kun lähdetään melkein koko perheen voimin Lofooteille. Lennetään Harstad-Narvikiin, josta ajellaan vuokra-autolla Å:hon ja takaisin neljän kokonaisen päivän aikana. En malta odottaa!!

2 kommenttia

  1. Aaaah Köpis!!! Munkin jo pitkään pitänyt mennä sinne moikkaamaan kamuja mutta ei ole vieläkään tullut sopivaa väliä, teille tulee varmasti ihana reissu! Siellä on niin paljon ihania kahviloita, ravintoloita, museoita, taloja ja ihan kaikkea! Ja hahah me ollaan myös puhuttu perheen ja poikaystävän kanssa reissusta Lofooteille elokuussa!!! :--D Me varmaan ajettais omalla autolla sinne ja matkan kesto ja tarkka ajankohta on vielä vähän pimennossa, mutta vitsit se olisi niiiiin ihanaa! En voi sanoa kuin että oot valinnut erinomaiset reissukohteet tälle vuodelle ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo uskon!! Odotan kans niitä kaikkia pieniä kauppoja ja kaikkea ah. Hahah onpa hauska :D Me pyöriteltiin mielessä niin Islantia, Dolomiittejä, Irlantia kuin Skotlantiakin, mut lopulta sit päädyttiin Lofootteihin. Siel on kyl varmaan niin kaunista ja ihanaaaa. Olis ollut kivaa tehdä sinne vähän pidempikin matka, mut töiden ja koulujen takia päädyttiin sit säästämään aikaa lentämällä, kun ei ehditä olla edes viikkoa kokonaisuudessaan. Mut silti, oon niin innoissani ja onneks sinne pääsee helposti uudestaankin sit vaikka just autolla! Oon kyllä näihin suunnitelmiin kans tyytyväinen ;D Kaiken lisäks tulee tutustuttua paremmin Pohjoismaihin!

      Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.