IMG_1977 IMG_1966 IMG_2034 IMG_1974 LIGHTROOM BLOGI1-003
IMG_2021-2
kuvat - Josefina

Eilen oli aika ihana lauantai (vaikka en tosin edes muista, milloin lauantai olisi ollut jotain muuta). Myöhäinen aamupala kahvilassa muistutti siitä, miksi tuntuu niin hyvältä asua kaupungissa. Käveltiin siskon kanssa jo lähes sulia Helsingin katuja auringon paistaessa niin kirkkaasti, että aurinkolasit oli enemmän kuin tarpeen. Parin tunnin bussimatkan jälkeen meillä molemmilla oli jo pieni nälkä, joten päädyttiin istuskelemaan Kuumaan. Tykättiin kahvilan tunnelmasta ja vallitsevasta ilmapiiristä niin paljon, että nautiskeltiin aamupalasta täysin kiireettömästi jutellen samalla tapamme mukaisesti vähän kaikesta.

Tällaisia aamuja saisi olla niin paljon enemmän, vaikka ei kotona ajan kanssa nautituissa aamupaloissakaan ole mitään vikaa. On kuitenkin niin paljon helpompi olla läsnä ja tuntea olevansa elossa, kun on keskellä rauhallista puheensorinaa.

Olen viettänyt viimeiset neljä viikonloppua Turussa, kun alkuvuodesta tuli käytyä Somerolla useammankin kerran. On ollut pari brunssia, yökyläilyä ja luistelua muutamaankin kertaan. Olen nähnyt monien satojen kilometrien päässä asuvaa ystävää pitkästä aikaa ja tutustunut ihmiseen, joka saa hymyilemään ja tuntemaan.

Kaikki on täällä siis hyvin. Jo pitkälle valoisat päivät ja ajatus keväisistä ilmoista saavat nekin hymyn huulille. Viime vuoden maaliskuusta en muista mitään, tätä en unohda.

4 kommenttia

 1. Kuuma on kyllä ihan ylisöpö paikka! Ja niin ihanaa kuulla että sulla menee tosi hyvin just nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, oli muutenkin yks parhaista kahvilakokemuksista! :) Voi, oot ihana <3

   Poista
 2. Kiva kuulla, että sulle kuuluu hyvää. Ihanaa kevättä! <3

  VastaaPoista

© Ida-Emilian. Design by FCD.