LIGHTROOM BLOGI1

En rehellisesti sanottuna muista, milloin viimeksi olisi ollut tällainen talvi. En edes muista, milloin aurinko olisi paistanut pilvettömältä taivaalta yhtäjaksoisesti näin pitkään. On ollut suunnattoman ihanaa herätä aamulla aikaisin, kun ikkunan takaa paistaa jo valo, joka päivän mittaan vain kirkastuu painuen lopulta piiloon värjäten kaiken niin kauniiksi. Ihan kuten mielikin - jos on ollut hyvä päivä.

Ja niitähän on ollut. "Hiihtoloma" koulusta on mahdollistanut asioita, jotka muuten jäävät niin helposti toteuttamatta. Sen sijaan, että olisin istunut joka päivä sisällä lukemassa ensi viikon tenttiin, olen nauttinut talvesta, auringosta ja ystävistä.

Olen ollut katsomassa pikkuveljeni vanhojen tansseja, hiihtänyt, käynyt treffeillä ja lasketellut pitkästä aikaa. Tehnyt siskon kanssa ruokaa koko muulle perheelle, käynyt kävelemässä Ruissalossa, syönyt lounasta pariinkin kertaan ulkona sekä viettänyt ihanan päivän synttärisankarin ja meidän isosiskojen kanssa käyden pakohuoneessa ja nauraen vatsalihakset kipeiksi. Olen nähnyt ystävää, joka muutti syksyllä Turkuun ja käynyt toisen ystävän luona naapurissa aamupalalla.

Toisaalta olen herännyt väsyneenä ja siirtänyt herätystä puolella tunnilla, tiputtanut juuri jauhetun kahvin pitkin lattiaa sekä käynyt töissä, josta väsyneenä kotiin tullessa en ole jaksanut syödä muuta kuin kaksi ruisleipää. Olen huomannut, että tekee hyvää välillä joutua pettymään ja opettelemaan päästämään irti ajatuksista, jotka ovat sillä hetkellä vallanneet mielen. Olen löytänyt itseni seikkailemassa nettikaupoissa kolmatta tuntia juuri silloin, kun aamun on pitänyt olla tehokas sekä syönyt monta päivää pelkkää avokadopastaa, koska se on niin hyvää ja nopeaa.

On ollut sellaista aika tavallista ja toisaalta, juuri sopivasti tavallisesta poikkeavaa. Yökyläily siskon luona, sunnuntaibrunssi sekä talven ekat luistelut oli ihana lopetus tälle viikolle.

Kevättä kohti mennään, mutta talvi, oot ollut tosi hyvä.

LIGHTROOM BLOGI1-001

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.