IMG_2190 IMG_2162
IMG_1439 IMG_2176 IMG_1429-3

Tänään on ollut juurikin niin sunnuntaifiilis kuin olla voi. Piti herätä aikaisin, mutta eihän sitä nyt viikonloppuna jaksa. Aurinkoa, tai edes kunnollista päivänvaloa, ei ole näkynyt lainkaan. Olen pysynyt visusti neljän seinän sisällä eilisen paikasta toiseen juoksemisen vastapainoksi ja yrittänyt lukea huomiseen tenttiin. Päädyin kuitenkin touhuamaan blogin ulkoasun kanssa ja siinä sitten vierähti tovi jos toinenkin, eikä sille lukemiselle nyt loppujen lopuksi kovinkaan paljon jäänyt aikaa. No, mitäpä pienistä.

Tällä viikolla on tullut tehtyä monia asioita pitkästä aikaa. Karkasin viime viikolla heti reissusta palattuani Somerolle loppulomaksi sairastamaan vikana päivänä ilmaantunutta ruokamyrkytystä ja ihan vaan rentoutumaan. Sunnuntaina palasin takaisin Turkuun ja maanantaina arjen aloittaminen tuntui jotenkin erityisen hyvältä. Koti, yksinolo ja hiljaisuus oli lähes neljän viikon jälkeen parasta mitä tiesin.

Menin alkuviikosta aikaisin nukkumaan ja heräsin monta tuntia ennen luennon alkua vain nauttiakseni rauhallisesta aamusta lukien kirjaa ja kuunnellen musiikkia. Kävin pitkästä aikaa joogassa ja kuntosalilla, opiskelin (huonolla menestyksellä), tein smoothieta vuoden tauon jälkeen (ja totesin blenderin hajonneeksi), olin parina päivänä töissä, ostin uudet talvikengät (ja sain pitkästä aikaa rakot molempiin jalkoihin), kuuntelin ehkä 100 x mun yhtä lempilevyä ja tein vielä kertaalleen joulutorttuja. Eilen käytiin siskon kanssa pienellä tutkimusmatkalla ja ihasteltiin hiljaista, pysähtynyttä talven luontoa.

En muistanut, että tammikuu on näin kiva (sillä mitäpä muutamasta rakosta tai särkyneestä tehosekoittimesta, jos fiilis on muuten niin hyvä). Ei edes haittaa, että olen valmistautunut huomiseen tenttiin ihan surkeasti ja uunin luukku lojuu lattialla irronneena eilisen pizzanteko-operaation jäljiltä. Oli nimittäin elämäni parasta itse tehtyä pizzaa.

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.