IMG_2243

Sain toissa jouluna lahjaksi Virpi Mikkosen kirjoittaman "Kiitos hyvää pikaruokaa" -nimisen kirjan, josta ei rehellisesti sanottuna tullut tehtyä viime vuonna ainuttakaan ohjetta. Uuden vuoden ja uusien parempien elämäntapojen myötä olen innostunut ihan uudella tavalla kokeilemaan kaikkea uutta. Ostin elämäni ensimmäisen kaurajuoman tällä viikolla ja vaikka olen sitä muutamia kertoja kahvin kanssa juonutkin, en ollut koskaan aikaisemmin vielä korvannut sillä esimerkiksi maustamatonta jugurttia tai rahkaa smoothiessa.

Kyseinen kirja sisältää pääosin vegaanisia ohjeita, joita olen ajatellut tänä vuonna testailla vuoron perään. Ihan ensimmäisenä testiin pääsi suklaavanukas, joka on samaan aikaan vegaaninen, terveellinen sekä herkullinen. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin raakakaakaojauhetta sekä vaniljauutetta, mutta koska kaapista ei löytynyt kumpaakaan, käytin leivontaan tarkoitettua tummaa kaakaojauhetta sekä vaniljasokeria. Blenderillä/sauvasekoittimella sekaisin ja sitten jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää. Niin helppoa ja hyvää!


      Ohjeella tulee iso purkillinen vanukasta, josta riittää 2:lle.
LIGHTROOM BLOGI-013

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.