IMG_1763

3 x tuleva meno

- Isänpäiväviikonloppu Somerolla
- Toogabileet suomi100-teemalla ens viikolla Otaniemessä
- Hammaslääkäripäivät Helsingissä parin viikon päästä

3 x paras paikka, jossa olen käynyt 

- Cinque Terre
- New York
- Etelä-Saksan Alpit

3 x mielen päällä 

- Vietän tänä vuonna joulun ensimmäistä kertaa pois kotoa ja se on aiheuttanut ajoittain pientä harmistusta ja haikeaa oloa.
- Oon ehtinyt jo pohtia jonkin verran ensi kesän työkuvioita ja raha-asioita, vaikka en oikeasti tiedä niistä vielä yhtään mitään ja aiheutan tällä tavalla vain samanlaista ahdistusta kuin silloin, kun päädyin lopulta vain lomailemaan koko kesän. 
- Läheisyydenkaipuu nousee esille mitä synkempää ja kylmempää on, ja varsinkin hiljaisina iltoina on välillä vähän tyhmä fiilis.

2017-11-01 04.01.30 1

3 x hymyilyttää 

- Tilasin yks päivä parit bikinit ja selailen lähes joka päivä eri nettikauppoja, jotta löytäisin edes pari uutta kesävaatetta kuukauden päässä häämöttävää reissua varten. Niin hassua ja jännää!
- Oon päässyt tähän mennessä syksyn kaikista tenteistä (joita on ollut jo kahden käden sormilla laskettava määrä) läpi ja saanut ihan hyviä arvosanojakin!
- Rakastan sitä, että mulla on ystäviä, jotka tulee arki-iltana vielä yhdeksän aikaan tekemään joulutorttuja mukanaan glögiä, pipareita ja kasa juustoja. 

3 x ruoka, jota teen usein kotona

- Pinaattiletut
- Erilaiset kasvissosekeitot
- En varmaan syö kotona mitään muuta, koska en keksi kolmatta hahah. 

3 x paikka, johon haluaisin ensi vuonna matkustaa 

- Islanti, Lofootit tai esim. Itävalta
- Suomi-roadtrip
- Praha tai muu Euroopan kaupunki

IMG_1740

3 x käytetyin vaate tällä hetkellä 

- Kuvissa näkyvät farkut
- Lämmin ja laadukas neule
- Musta villakangastakki

3 x syksyn kuunnelluin 

- Beauvois - Eternal
- Justin Nozuka - No Place In Mind
- Peter Manos - In My Head

3 x parasta just nyt

Päästiin tänään ensimmäistä kertaa testailemaan laitteita ja eri instrumentteja Kalle-Orvokin (harjoituspää) suussa ja oli jälleen kerran niin siistiä tajuta, että vuoden päästä siinä on oikea potilas.
Meen tänään siskon kanssa pitkästä aikaa joogaan (oikeastaan kävin viimeks silloin, kun aloitin koko kyseisen harrastuksen, hupsis..)
- Vaikka pimeät illat aiheuttaakin joskus lähinnä ahdistusta, niin näin marras-joulukuun aikaan tykkään niistä. Rakastan olla kynttilänvalossa, kuunnella rauhallista musiikkia (yllä olevat biisit - toimii)
ja vaikka vaan istua sohvalla ilman kiirettä yhtään mihinkään.

2017-11-01 04.06.20 1

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.