"Hei, mitä jos pakataankin eväät mukaan ja mennään puistopiknikin sijaan Naantalin kallioille?" kysyin siskolta eilen, kun olimme heränneet pitkälle yöhön venyneen illan jälkeen - toiset pirteämpänä kuin toiset. Mielestäni olin keksinyt taas parhaan idean ikinä, koska olimme viime käynnillä Naantalissa puhuneet, että sinne olisi vielä kesän aikana tultava piknikille. Tänään on se päivä, päätin, vaikka siskoni veteli peittoa päänsä yli samalla kun itse näin jo mielessäni meren.

Ei kuitenkaan tarvinnut juurikaan suostutella. Perillä asettaessa vilttiä lähes typötyhjälle kalliolle ei myöskään ollut tarpeen miettiä, kumpi oli parempi - puisto täynnä juoksevia lapsia ja melua vai rauhallinen kallio merinäköalalla. Parin tunnin rentoutumisen jälkeen käytiin vielä pehmiksillä ennen kotiin lähtöä.

Olen viettänyt ylivoimaisesti eniten aikaa siskoni kanssa tänä kesänä. Erityisesti yökyläily Josen luona on ollut yks parhaista asioista, koska mm. aamupala parvekkeella on jotain mikä ei ole omassa kodissani mahdollista. Viimeksi majailin koko viikonlopun siskon nurkissa Ruisrockin aikaan ja nyt vuorostaan yhden yön vietettyämme ensin iltaa jokirannassa ja siitä vielä Samppalinnan terassilla. Oli kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu ja siitä on todisteena ainakin yksi video, jota en voi katsoa nauramatta. :D Mulla on nyt seuraavat kaksi viikkoa kesälomaa töistä, joten tälle viikolle on vielä kaikenlaista suunnitelmaa ennen ensi viikon reissua. Toisaalta aion myös vaan olla ja tehdä pakollisia asioita opiskelun ja normaalin arjen alta pois. Kivaa heinäkuun viimeistä viikkoa! 

IMG_0217 IMG_0218 IMG_0290 IMG_0184-3 IMG_0214 IMG_0177-3 IMG_0192 IMG_0292 IMG_0238 IMG_0301 IMG_0195

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.