IMG_0076 IMG_0081-2 IMG_0051-2 IMG_0078-2 IMG_0042

Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu vierähti Turun saariston maisemista nauttien. Kaksi päivää ja runsaasti autossa istumista, yksi luettu kirja, yöpymistä suloisessa miljöössä, maailman parasta saaristolaisleipää, pihapelien pelaamista, useita lossimatkoja ja saarihyppelyä, hyvää ruokaa, kauniita maisemia sekä vedet silmissä nauramista. Aika onnistunut viikonloppu perheen seurassa siis!

IMG_0093 IMG_0100 IMG_0092 IMG_0120 IMG_0105

Kuljettiin virallista reittiä nähden vastakkaiseen suuntaan ja saavuttiinkin jo melko hyvissä ajoin ensin Kustavissa pysähdyttyämme Iniöön Jumon saarelle, jossa majoittauduimme Bergshagen-nimiseen paikkaan. Miljöö oli ihanan tunnelmallinen sekä rauhallinen. Ympärillä vallitsi hiljaisuus ja meri oli pienen kävelymatkan päässä. Tuolla jos jossain tunsi ajan sekä koko maailman pysähtyneen. Majoituksen hintaan kuului myös runsas aamupala, joka nautittiin 200 vuotta vanhassa talossa ja johon kuului mm. vastaleivottuja sämpylöitä.

IMG_0109

Lauantaina söimme ensin Kustavissa lohikeitot saaristolaisleivän kera ja illalla ylitimme vielä kertaalleen meren päästäksemme Norrbyyn, jossa kävimme herkuttelemassa pizzoilla Cafe Leonellassa.

IMG_0129 IMG_0145 IMG_0152 IMG_0165 IMG_0170-2

Sunnuntaina ei nähtykään enää lainkaan aurinkoa, mutta losseja odotellessa oli ihana vain istua meren ääressä lukemassa kirjaa. Iniöstä jatkoimme siis matkaa Houtskäriin, jossa kävimme lohiburgereilla Grill Café Skagenissa. Sieltä matka jatkui Korppoon läpi Nauvoon, jossa istuimme hetken kallioilla ennen kuin mentiin vielä illan tullen syömään Köpmansiin. Niin suloinen paikka! Oltiin aika väsynyttä porukkaa, kun saavuttiin takaisin Turkuun ja viime yönä tulikin nukuttua pisimmät yöunet pitkään aikaan.

Tänään alkoi taas uusi työviikko ja luvassa on töiden lisäksi vaikka mitä kivaa! Ihanaa heinäkuuta! 

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.