IMG_9600

Kesä on mennyt niin äkkiä ja viikot sujahtaneet ohi ihan silmänräpäyksessä. Paljon on ollut aikaisia työaamuja, mutta myös valoisia kesäöitä. Heinäkuun viikonloput ovat pitäneet sisällään niin saaristossa seikkailua, aurinkoisia festaripäiviä kuin metsässä patikointiakin.

Oon ostanut itselleni kirjoja, polkenut pyörällä kolmena päivänä Ruissaloon ja takaisin, käynyt ensimmäistä kertaa pakohuoneessa, istunut kahviloissa, lenkkeillyt Turussa muutaman päivän hoidossa olleen Hilman kanssa, ostanut lentoliput kavereiden kanssa New Yorkiin, istunut merenrannassa, pyöräillyt auringonlaskussa ja tanssinut maailman onnellisimpana keskellä Ruissalon ihmismassaa.

IMG_9618

Kolmen päivä ruissikupla oli aika ihana, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja muutamat keikat oli varsinkin niin mielettömiä (Bastille <3). Koko viikonlopun elin hiekkapölyn ympäröimässä onnellisuuskuplassa ja olo oli melko ryytynyt aloittaessa uutta työviikkoa. Kuin tilauksesta sähköpostiin ilmaantui mahdollisuus parista vapaapäivästä ja näin ollen edessä oli vain yksi aamukuuden herätys. Sain myös Hilman muutamaksi päiväksi Turkuun hoitoon, joten aika meni melko nopsaan siinä lenkkeillessä.

Viikonlopuksi tulin Somerolle pois kaupungin hälinästä ja siitä ajatuksesta, että pitäisi keksiä koko ajan jotain kivaa tekemistä, kun on kerta kesä, viikonloppu ja aurinko. Täällä on saanut vaan olla, mutta tekemistä on kuitenkin riittänyt, sillä aikaa ei ole tuhlaantunut tietokoneen tai puhelimen ääressä. Tänään käytiin patikoimassa kaunis järven ympäri kiertävä reitti ja siinä hiljaisuudessa metsän keskellä oli kyllä niin hyvä olla. Huomaan nauttivani aina vaan enemmän ja enemmän luonnossa olemisesta, kiireettömyydestä sekä ns. tekemisen puutteesta. Koska liian usein on kiire, tekemistä on vaikka muille jakaa tai pitää olla koko ajan tavoitettavissa. Rauhoittuminen tekee tällöin niin hyvää.

Jäljellä on enää kaksi viikkoa kesälomaa Suomen puolella ja sitten koittaakin lähes viikon mittainen reissu Saksan Alpeille. Aion nauttia kesästä täällä päivä kerrallaan, kunnes on aika laittaa vaelluskengät jalkaan, reppu selkään ja pitää taukoa tästä kaikesta ympäröivästä hektisyydestä keskellä ihmeellistä, kaunista luontoa.

IMG_9597

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.