IMG_9745

Kesäkuu on vasta vähän yli puolen välin, mutta takana on jo niin paljon kesää.

Pyöräilyä, ystäviä ja spontaaniutta. Jokilaivoja, pehmistä sekä piknikkejä. Ilta-aurinkoja, viiniä ja lyhyitä yöunia.

Viime kesään verrattuna moni asia on muuttunut, joten ei ole ihmekään, miksi kaikki tuntuu tänä kesänä niin erilaiselta. Pitkästä aikaa pystyn oikeasti elämään hetkessä, tuntemaan vapauden ja jokaisen auringonsäteen iholla sekä nauramaan ilman että naurun loputtua muistan kuinka asiat ei oikeasti olekaan niin hyvin. Viime kesäkuuta varjosti huoli opiskelupaikan saamisesta ja heinäkuussa kaiken sen hymyn takana oli oikeasti kasoittain rikkinäisyyttä sekä pelkoa. Tänä kesänä asiat on onneksi toisin.

Voin pyöräillä raikkaana kesäaamuna töihin ja tulla kotiin vasta iltamyöhään vain herätäkseni taas uudelleen aamukuudelta. Voin elää huoletta päivä kerrallaan ja tehdä asioita, joita juuri silloin tekee mieli tehdä. Tänäkään kesänä ei ole listoja - on vain päiviä, jotka pitävät sisällään sen, mikä just silloin tuntuu oikealta.

Välillä tekee mieli hypätä bussin kyytiin kohti Naantalia vain, koska aurinko paistaa. Toisinaan haluaa vain istua kotona kuuntelemassa rauhoittavaa musiikkia tai tanssia yksin senhetkisen lempibiisin soidessa taustalla. Joskus yksille lähtiessä ilta saattaakin venyä yöhön ja pariin pullolliseen viiniä. On kesäöitä, punaisia huulia, ruskettunutta ihoa, yökyläilyjä, keinumista, spontaaneja päätöksiä ja niin paljon onnellisuutta sekä huolettomuutta, etten edes tiennyt sitä voivan olevan niin paljon.

Tää kesä on ollut ja tulee kyllä olemaan yks mun tähänastisen elämäni parhaista.

IMG_9741 IMG_9761 IMG_9732 IMG_9731 IMG_9746 IMG_9759

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Pakko todeta, että oon samassa tilanteessa kun sä vuosi sitten. Luulin, että pääsykokeen jälkeen olo olisi rennompi ja pystyisin nauttimaan kesästä täysillä, koska rankka kevät on ohi, mutta tulosten odottamisen takia tuntuu, että käyn vieläkin pienellä stressiliekillä enkä anna itselleni lupaa täysin rentoutua. Pitäisi vaan osata asennoitua niin, että ei ne tulokset tuu yhtään sen aikasemmin mitä enemmän mietin ja nyt kaikki mun osalta on tehty - annoin parhaani ja toivottavasti se riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi on kyllä tosi inhottavaa - mä olin viime kesäkuussa 2 viikkoa ulkomailla, niin ajatukset oli suurimmaks osaks ihan muualla mut siltikään en kyllä osannut nauttia muuten ihanasta reissusta niin hyvin kuin olisin halunnut. Ei voinut vaan olla miettimättä sitä, mitä tapahtuu, jos en saakaan opiskelupaikkaa. Mut sellasta se elämä vaan on. Onneks sullekin tulee kohta varmuus siihen asiaan ja sit pääset toivottavasti nauttimaan heinäkuusta täysillä opiskelupaikka taskussa! <3

   Poista
 2. millä objektiivilla nää on otettu:)

  VastaaPoista

© Ida-Emilian. Design by FCD.