IMG_9171

- Vappupäivän piknik Vartiovuorenmäellä lämpimässä auringonpaisteessa oli toiveikas aloitus keväiselle toukokuulle. Muutamien päivien ajan saatiinkin nauttia ihanista keleistä, kunnes päästiin näihin päiviin, kun taivaalta tulee vuoroin vettä, räntää, rakeita tai lunta ja eiköhän se aurinkokin pilkistä aina jossain välissä. Toukokuu hei, tsemppaa vähän!

- Vapun juhliminen aiheutti kuitenkin sen, että oon tullut päivä päivältä vaan enemmän kipeäksi ja oon tässä nyt diagnosoinut itselleni uusintaa syksyn poskiontelotulehduksesta - niin ärsyttävää.

- Toukokuun ekan viikon ihanat säät ei saanut mua kuitenkaan pysymään sisätiloissa, vaikka ääntä tuskin lähtikään - tuli käytyä mm. onnettoman tenttiinlukuyrityksen välissä italialaisella jätskillä Kupittaan puistossa. <3

- Meillä on hampaalla ruotsin kurssi jo heti ekan vuoden keväällä, jolloin käydään pareittain haastattelemassa eläkeläistä. Saatiin hoidettua mun kaverin kanssa tää ilman suurempaa jännitystä pois alta, kun päädyttiin vierailulle jo muutamaa tuntia puhelinsoiton jälkeen. Huomioidaan nyt kuitenkin se, että viivyteltiin tätä soittoa ihan viime tippaan... :D

- Kävin kampaajalla viime viikolla vain vähän siistimässä epätasaisiksi menneitä ja helposti takkuuntuvia hiuksia. Tuleva kesä vietetäänkin siis vähän pidemmissä hiuksissa kuin mitä aikaisemmat kaks kesää.

IMG_9088

- Kesästä puheen ollen - ostin vihdoin ruissiliput Ruisrock-kioskin avauduttua kauppatorille! Ihan alunperin oli tarkoitus mennä vaan yhtenä päivänä, sittemmin se muuttui kahdeksi päiväksi (valinnan vaikeus) ja sekunti ennen ostohetkeä 3 päivän lippu olikin the best idea ever. Toivotaan, että  se viikonloppu olis taas kerran kesän lämpimin.

- Katsoin tässä joskus aikaisemmin muutaman päivän aikana koko uusimman Syke-kauden ja sen jälkeen oon kaivannut jotain muuta vähän tylsistyttäväksi käyneen Gilmoren tyttöjen rinnalle. Alettiin siskon kanssa yhdessä katsomaan Netflixistä Kolmetoista syytä -nimistä sarjaa ja parin päivän aikana katsottiinkin yli puolet kaikista jaksoista. 

- En halunnut viettää viikonloppua vaan yksin kotona tenttiin lukien, joten päädyin siskon luo yökylään. Oli tarkoitus olla vaan yks yö, mutta lopulta vietinkin siellä koko viikonlopun saunoen, molemmat omiin tentteihin lukien, ruokaa tehden ja Netflixiä katsoen. Lauantaina käytiin myös kävelyllä, kun oli varmaan koko viikon lämpimin päivä. 

- Vaikka on toukokuu ja kevään kuuluisi olla jo pitkällä, ei tunnu yhtään siltä. Viime keväänä kaikki tunteet ja aistit oli paljon enemmän läsnä - oli samaan aikaan toiveikas, jännittynyt ja odottava fiilis ihan kaikesta. Rakastin sitä olotilaa. Nyt mennään joka päivä lähemmäksi kesää, mut mä en oo vieläkään sisäisesti ihan varma loppuuko tää loputon talvi koskaan.

- Ensimmäinen opiskeluvuosi alkaa olla pelottavasti pian takanapäin. Maanantaina oli kevään neljänneksi viimeinen tentti ja edessä on enää ruotsin kirjallinen sekä suullinen tentti ja endokrinologian tentti. Kohta siitä on vuosi, kun istuin pääsykokeessa ja vain toivoin parasta. Nyt toivon sitä kaikille niille, joilla se on edessä viikon päästä. You can do it.

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.