IMG_9186

Ensimmäinen vuosi yliopistossa on nyt ohi ja keskiviikko oli maailman paras aloitus kesälle. Istuttiin aamulla ensin tentissä, jonka jälkeen mentiin jokirantaan kilistelemään juuri alkaneen kesäloman kunniaksi. Käytiin myös syömässä lounasta ihan superihanalle paikalle tulleen ravintolan kattoterassille. Aurinko paistoi niin kuumasti ja oli ihan kesäfiilis - lomafiilis. Ruuan jälkeen hypättiin pyörien selkään ja poljettiin Littoistenjärvelle ihmettelemään. Osa rannalla olevista oli tullut selkeästi uimaan lasten kanssa, yksi kävi sukeltelemassa kirkkaassa vedessä ja sitten oli ne, me mukaan lukien, jotka oli vaan tullut toteamaan, ettei järvi näyttänyt lainkaan järveltä ja että olisi ihanaa tulla kesällä uudestaan. Päivä jatkui vielä yhdellä tanssiesityksellä ja yksillä tupareilla, jotka päätyivät siihen, että vietettiin kesäyötä Kupittaanpuistossa kera viinin ja ihanien tyyppien.

Kesä. En vaan voinut lopettaa hymyilemistä sinä päivänä - kesän ensimmäinen pyöräretki ystävien kanssa, jokiranta ja yöllinen leikkipuistohengailu. Sitä on aika kiitollinen, kun ensimmäiseltä opiskeluvuodelta on jäänyt käteen kasoittain unohtumattomia, ihania hetkiä ja ennen kaikkea - niin rakkaita ystäviä.

Just nyt mä oon kuitenkin siskon kanssa bussissa matkalla lentokentälle. Kahden tunnin yöunet jo valmiiksi kerätyn univelan päälle voi ehkä tuntua jossain vaiheessa päivää, mut vaikka nytkin väsyttää, niin oon vaan ihan super innoissani. Amsterdam ja luvattu helleaalto kuulostaa just tällä hetkellä niiin hyvältä. Palaillaan! ❤

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.