helmikuu

Huh, miten kiireinen helmikuu on ollut.

Oon lähetellyt kesätyöhakemuksia, käynyt siskon kanssa testaamassa Kuoren falafelbaarin, shoppaillut ehkä vähän liikaa, käynyt leffassa, ottanut elämäni toisen laskimoverinäytteen ja määrittänyt veren glukoosipitoisuuden, testannut nyhtökauraa, lukenut tentteihin, juonut monta kupillista cappuccinoa, ollut työhaastattelussa, suunnitellut matkoja, juhlinut joka viikko, löytänyt vihdoin sen täydellisen nahkatakin, tehnyt ensimmäistä kertaa itse hummusta, paininut sumopainipuku päällä, meinannut kuolla nauruun luennoilla (+ edellinen kohta), katsonut ehkä vähän liian monta jaksoa Gilmoren tyttöjä, koonnut vihdoin kuvakirjan Italian reissulta, fiilistellyt muutamia täydellisiä keväältä tuntuvia päiviä ja auringonpaistetta, saanut töitä, leiponut yhden illan aikana kolmea eri herkkua, järjestänyt vihdoin tuparit yli 4kk jälkeen ja viettänyt paljon aikaa ystävien kanssa.

Ensi viikolla kiireet jatkuu, koska LBM:n lopputentti lähestyy ja luvassa on myös purentafysiologian tentti, ilta speksin merkeissä, meidän kurssin omat sitsit ja tuutorihakemuksen tekoa. Aloitan työt maaliskuussa, vaikka olin tavallaan päättänyt etten tule missään vaiheessa tekemään töitä opiskelun ohella. Toisin kuitenkin kävi ja oon itseasiassa aika innoissani. Tällä hetkellä asiat on siis paremmin kuin hyvin ja elämä aika jees.


4 kommenttia

 1. mä oon tota kuorta kattellu jo jonkun aikaa ja se näyttää kyllä ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä superihana! Tosi täynnä vaan ja melko meluisa, mut eipä se meitä häirinnyt kun saatiin kumminkin pöytä :) Toi falafelbaarisysteemi oli ainakin mun mielestä tosi hyvä ja onnistunut. Pitää kyl käydä joku päivä syömässä siellä jotain siitä varsinaisesta menustakin!

   Poista
 2. Ihanat noi lippukoristeet tuolla seinällä! Mistähän semmosia löytäis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuo kyl juhliin kivaa tunnelmaa! Ja Tigerista saa parilla eurolla :)

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.