IMG_6574 LIGHTROOM BLOGI-002 IMG_7153

Pitkä joululoma alkaa olla lopuillaan. Loma, jota en edes sen kummemmin odottanut, koska syksy ei tuntunut mitenkään erityisen raskaalta opiskelun kannalta. Loma, joka alkoi hassuilla tapahtumilla ja jonka aikana vuosi vaihtui.

Samaan aikaan tuntuu siltä, että viime vuoden puolella tapahtuneista jutuista on jo ikuisuus, mutta toisaalta muistan kaiken kuin eilisen. Vaikka olin Tallinnan reissua lukuunottamatta oikeastaan lähes kokonaan vain paikallaan tekemättä mitään sen ihmeellisempää, ei ole ollut varmaan hetkeäkään tylsää. Päivät ovat kuluneet eteenpäin jopa vähän liian nopeaan tahtiin, enkä ole välttämättä saanut aikaan ihan kaikkea, mitä olisin halunnut. Mutta olen ainakin levännyt ja rauhoittunut. Todella.

Vietinkin siis lopulta lähes koko loman täällä Somerolla, vaikka tarkoitus oli alunperin lähteä uudenvuoden jälkeen takaisin Turkuun. Viimeviikkoinen muutaman päivän oleskelu siellä oli kuitenkin ihan tarpeeksi ja olen viihtynyt täällä maaseudun rauhassa paremmin kuin hyvin. Nyt tosin tuntuu jo siltä, että oma rauha ja rutiinit, jotka ovat loman aikana puuttuneet kokonaan, olis vihdoin tervetulleita. Huomenna kuitenkin vielä viimeinen päivä lomaa jäljellä. Turku ja koti kutsuu, eikä arkeen paluu oo koskaan tuntunut näin hyvältä.

4 kommenttia

 1. ihania kuvia!! nää sävyt sointuu yhteen täydellisesti :-)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, olisimpa itsekin voinut olla maalla koko loman :P Ehdin viettää joulun aikaan muutaman päivän porukoilla joulun tienoilla, mutta sitten oon ollut töitä tekemässä täällä kaupungissa taas... Huomenna koittaa arkeen paluu myös koulun osalta, mitä mä en kyllä tbh odota :P Kivaa arkeen paluuta sulle!

  Ja oon kyllä ed. kommentoijan kanssa todella samaa mieltä, ihania kuvia!!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, et oli maailman paras tunne tulla tänään takaisin Turkuun, omaan kotiin, kun oli ollut pitkään pois. Toivottavasti oot kumminkin töiden ohella ehtinyt myös vähän rentoutua :) Ja kiitos paljon! <3

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.