IMG_6457 IMG_6471 IMG_6436 IMG_6484

Tänä aamuna maa oli valkoinen ja ilma raikas. Olin mennyt viime yönä nukkumaan taas vähän liian myöhään, koska kuuntelin Mielikuvituspoikaystävää sänkyyn hautautuneena. Olin sitä ennen viettänyt muutaman tunnin ystävän kanssa, jota en ollut nähnyt ikuisuuteen ja sen jälkeen keskustellut mieltä painavista asioista toisen tärkeän ystävän kanssa. Mieli ei ollut levollinen, mutta aamu valkeni kirkkaammin kuin aikaisempina päivinä.

Joulu oli oikeastaan ohi. Pyhät menivät perheen kanssa lautapelejä pelaillen, ulkoillen, syöden ja musiikkia kuunnellen. Kilttikin olin ollut ja joulusta jäi myös muistoksi siskon kuvaama 40 minuutin video, jolle naurettiin viime iltana.

Vaikka joulu oli ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen, kaipasin jo hieman omaa aikaa. Tarkoitus oli olla Somerolla ainakin uuteenvuoteen asti, mutta jäinkin Turkuun pariksi yöksi, kun tultiin tänään käymään täällä. Tällä hetkellä istun yksiöni sohvalla viltin alla rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Niin ihanaa, kun on aikaa tehdä omia juttuja ja ainakin melkein hiljaista. Vaikka koti Somerolla on tietyllä tapaa niin rakas, on Turku mulle se paikka, jossa aidosti rakastan olla.

Torstaina palaan kuitenkin toivottavasti rentoutuneena takaisin maaseudun rauhaan, valmiina vastaanottamaan vuoden 2017. Tuntuu ehkä vähän haikealta sanoa moikat tälle vuodelle, joka on kasvattanut mua enemmän kuin koskaan, itkettänyt niin surusta kuin onnesta ja tehnyt totta niin monesta asiasta. On kuitenkin ihan kiva mennä eteenpäin, vaikka juuri nyt tekisikin mieli vaan jämähtää tähän hetkeen.

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.