IMG_6347 IMG_6352IMG_6358

Sanoisinko, että elämä on ollut melko kiireistä viimeiset liian monta viikkoa. Ensimmäistä kertaa näiden vuosien aikana en ole keskittynyt mihinkään muuhun kuin kouluun ja elämiseen. En ole antanut ajatustakaan blogille tai käyttänyt kameraa. Kaikki, mikä blogeissa tuntui pitkään kiehtovalta ja oli itselleni hyvä tapa viettää aikaa, tuntuu nykyään niin vähäpätöiseltä ja turhalta. Olin jonkin aikaa täysin lukematta blogeja, koska sain hyvän mielen käyttämällä ajan ihan johonkin muuhun. Haaveilin, aloitin uuden sarjan katsomisen ja urheilin pitkästä aikaa. Olo tuntui niin kevyeltä ja vapaalta.

Tänään tuntui hyvältä tulla pitkästä aikaa kirjoittamaan. Vaikka ajatukset on omankin pään sisällä yhtä sekamelskaa, yritän saada edes jotain ulos.

Joululoma alkoi tentin jälkeen viime viikon torstaina ja tuntuu kuin siitä olisi jo ikuisuus. Niin paljon on tapahtunut. Torstain ja perjantain välinen yö oli varmasti elämäni kummallisin, viimeiset päivät taas menemistä paikasta toiseen. Lyhyitä yöunia, pitkäksi venyneitä iltoja, adventtikonsertissa käymistä, kävelyä lumisateessa, ystäviä, kahvilassa istuskelua, kihelmöintiä vatsanpohjassa, unisia bussimatkoja, Helsingissä ympäriinsä kävelyä, hyvää ruokaa ja viiniä, laivamatkoja, Tallinnan vanhaakaupunkia, naurua ja hymyilyä.

Jouluun on enää 2 päivää. Tuntuu hyvältä ottaa seuraavat pari viikkoa aikaa ihan vaan läheisille ja itselle. Sain tänään viimeisenkin joululahjan hommattua, huomenna vietetään aikaa pipareita leipoen ja tällä hetkellä kirjoitan tätä kotikotona Somerolla. Pitkästä aikaa.

2 kommenttia

  1. olipa ihana hyvänmielen postaus! kotikotona on kyllä parasta aina välillä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Jep, vaikka hommaa on paljon näin ennen joulua, niin täällä on silti aika ihanaa ja tunnelmallista. Joulufiiliskin tuli vihdoin!

      Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.