IMG_6079 IMG_6099-2IMG_6077 IMG_0943IMG_6111 IMG_6064

- Passengerin uusi levy - en kuuntele tällä hetkellä mitään muuta.

- Luennon peruuntuminen, joten koulupäivä jäi vähän yli tunnin mittaiseksi ja päästiin aikaisemmin viikonlopun viettoon.

- Se, että mun koti alkaa näyttää just siltä, miltä halusinkin ja tänään tulee kauan haaveissa ollut sohvapöytäkin, kun päätin vihdoin laittaa sen tilaukseen.

- Astianpesukone. On niin luksusta laittaa likaiset astiat vaan koneeseen ja kone päälle. Nytkin se tossa hurisee ja mulla säästyy aikaa kaikkeen muuhun tiskaamisen sijaan.

- Kirpeä syysilma ja kävely keskustaan - mulla on tästä niin lyhyt matka tuomiokirkolle, että oon päättänyt kävellä mahdollisimman usein bussin sijaan sinne ja sitten rantaa pitkin keskustaan. Niin kaunista.

- Hitaat aamut ja ajan kanssa syödyt aamupalat - rakastan seurata ikkunasta ohi käveleviä ihmisiä nauttien samalla aamupalasta musiikkia kuunnellen. 

- Ajatus siitä, että ensimmäinen tentti on ohi ja nyt voi taas aloittaa opiskelun "puhtaalta pöydältä". Ensimmäiset kuukaudet meni enemmän tai vähemmän uusiin ihmisiin tutustuessa ja juhliessa, enkä osannut asennoitua ollenkaan yliopisto-opiskeluun - siihen, että pitäis koko kurssin ajan tehdä töitä. Tenttiin luku jäikin viimeiseen viikkoon ja tavoitteet läpipääsyyn, mut se sallittakoon. Seuraava kurssi on ainakin 100x kiinnostavampaa kuin solu- ja kehitysbiologia, ja onhan toi kirjahyllyllä komeileva Sobotta aika kiva. 

- Modernin perheen uudet jaksot - ostin hetki sitten tv:n, vaikka en varsinkaan viime keväänä ja kesällä katsonut varmaan yhtäkään ohjelmaa. Nyt on tullut kuitenkin välillä laitettua telkkari päälle ja seurattua sivusilmällä Talenttia, Ensitreffejä alttarilla ja parhaimpana tietty Modernia perhettä!

- Synttäriviikonloppu. Täytän huomenna 21 vuotta ja juhlistetaan sitä tänään parin ihanan kanssa saunomalla, syömällä ja juomalla viiniä. Huomenna taas on luvassa Bridget Jones's Baby, lisää syömistä ja äidin sekä siskon seura.


- Se, että mulla on asiat hyvin ja osaan olla kiitollinen joka päivä. 

Ihanaa viikonloppua jokaselle teistä ja nauttikaa syksystä vielä kun sitä on jäljellä! 4 kommenttia

 1. Voihan sobotta XD onneks se on kolmes osassa, ettei tarvinnu koko järkälettä raahata koululle!

  VastaaPoista
 2. Heippa, oon aikas uusi lukija mutta ensi silmäyksellä pitää sanoa, että sulla on tosi kiva blogi!:) Postausehdotuksena olisi jonkinlainen "näin pääsin lääkikseen/näin luin/vinkkejä" :)! Varmasti jään seuraamaan ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! :) Pitääkin laittaa korvan taakse - voi vaan olla ettei mulla oo kauheesti mitään hyviä vinkkejä lukemiseen :s :D

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.