Takana viisi viikkoa opiskelijaelämää - kiireistä, antoisaa, ihanaa, parasta. Jos joku ei vielä tiennyt, niin aloitin siis hammaslääkäriopinnot Turun lääketieteellisessä tiedekunnassa ja voin kertoa, että viime keväänä en heittänyt päivääkään hukkaan. Se oli kaiken tän arvoista ja vielä enemmän.

IMG_0731

Ensimmäinen viikko oli pelkkää perehdyttämistä lääkiksessä opiskeluun, ja iltaisin vietettiin aikaa oman tuutorryhmän kanssa ennen kuin siirryttiin yhteisen ohjelman pariin. Tokalla viikolla alkoi jo normaalit luennot, mutta iltamenot on jatkunut oikeestaan tähän asti ihan samaan tapaan. Parin ensimmäisen viikon aikana ainakin tuntui, etten ehtinyt olla kotona ollenkaan. Yöunet on jäänyt välillä melko vähäisiksi, alkoholia on tullut juotua enemmän kuin koko elämän aikana yhteensä ja kouluhommiin ei ole ehtinyt vielä suhtautua ollenkaan vakavasti. Koulupäivät on alkanut vaihtelevasti pääasiassa kahdeksalta tai kymmeneltä ja kestänyt kahdesta kuuteen tuntiin. Yliopistoruoka on parasta ikinä ja oon tutustunut niin moneen ihanaan tyyppiin.

IMG_0631

Tykkään siitä, että yleisen ja hampaan opiskelijat on tavallaan ihan sekoitettu keskenään, mut lisäksi meillä on omia juttuja ja se oma neljänkymmenen hengen porukka, jossa kaikki tuntee toisensa. Ensi viikolla ollaan menossa illalliselle yhden tahon sponssaamana ja ruokailuja on tulossa kuulemma vielä runsaasti lisää. Tulevana torstaina on vuorossa myös saunailtaa ja lokakuussa on hampaan vuosijuhla, johon on huomattavasti helpompi päästä kuin yleisen vuosijuhliin. Vähän yli kolme viikkoa aikaa löytää iltapuku ja sit onkin edessä varmaan koko vuoden paras tapahtuma, niin jännää!!

IMG_0722

Eilen oli fetussitsit, jotka oli mun ekat sitsit ikinä. Lippuja oli rajallinen määrä, joten me mentiin yhden mun kaverin kanssa jonottamaan niitä yhtenä bileiden jälkeisenä aamuna neljä tuntia ennen lipunmyyntiä. Kannatti, koska oltiin jonon ekat ja saatiin tehtyä samalla kouluhommia tehokkaammin kuin millonkaan muulloin (:'D). Oli kivaa pukeutua ja laittautua kerrankin kunnolla, kun muihin juhliin/tapahtumiin on pitänyt laittaa vaan sellaiset vaatteet, jotka saa likastua. Pääsin nukkumaan viideltä aamulla ja koko lauantaipäivä onkin mennyt vaan maatessa. Olin saanut äänen melkein normaaliksi ennen eilistä, mut nyt se on samassa jamassa kuin viikko sitten.. Mut kyllä, on ollut ihan parasta. En vaihtais mitään ja tiiän, et näistä tulee mun elämän parhaat viis ja puol vuotta.

4 kommenttia

 1. Kuulostaa älyttömän kivalta! :-) Mua ainakin kiinnostais ehdottomasti tälläset yliopisto/lääkispostaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se todellakin on ollut! Nyt on vaan vähemmän kivaa, kun pitää jättää bileitä välistä, kun oon jo toista viikkoa kipee ja oikeestaan nyt vasta ihan kunnolla kun sain jostain kunnon räkätaudin :'D Ei kivaaa.. Noniin kiva kuulla - vois siis yrittää jatkossakin kirjotella koulusta! :-)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä aivan mielettömän kivalta! Oon iloinen, että oot löytänyt ammatin, joka sua kiinnostaa ja jonka opiskelusta tuut aivan varmasti nauttimaan :-) Muakin kiinnostaisi lukea enemmän postauksia yliopistoelämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! On kyl tosi jees, et edes joku asia tulevaisuudessa on varmaa.. :-D Jee, kiva kuulla! :-)

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.