Vaikka oonkin sanonut, että rakastan muutoksia ja sitä, että on paljon menemistä paikasta toiseen, niin nyt ollaan siinä pisteessä, et pitäis saada pieni hengähdystauko. Tää syksy on ollut elämäni hektisin ja tapahtumarikkain. Uusi alku ihan kaikelle.

IMG_0878

Oon ollut tavalla tai toisella kipeenä jo kolme viikkoa, joten yhtenä päivänä luovutin ja raahauduin lääkäriin. Poskiontelotulehdus ei yllättänyt ja sain kasan lääkkeitä, jotka ei juurikaan auttanut. Eilen kävin toisella lääkärillä ja sain uudet lääkkeet, joista näyttää ihan oikeesti olevan apua. Viime viikkojen aikana on pitänyt etsiä iltapukua vuosijuhliin, varata aika juhlakampauksen tekoon, etsiä sopivaa kämppää ja soitella monia puheluita, juosta pankissa ja huonekaluliikkeissä, ostaa kotivakuutusta ja tehdä sähkösopimus, pähkäillä liian monen asian kanssa ja niin, olla ihan hiton kipeä (+koulussa), stressaantunut ja surullinen. Nyt tapahtuu ihan liikaa.

IMG_0884

Sopiva asunto onneksi löytyi ja avaimet saan käteeni huomenna. Ehkä antibiootitkin on tepsinyt jo siinä vaiheessa ja oon kokonaan terve, kun saan viimeisetkin vähät tavarani uuteen kotiin. Välillä elämä on tuntunut erityisen vaikeelta, mut onneks on asioita, jotka tekee mut maailman surullisimpina päivinäkin onnelliseksi ja ihmisiä, jotka saa mut nauramaan, kun en halua vain itkeä. Ja tällaistahan tää elämä kai on. Välillä voisin vaan sulkeutua peiton alle, mut useimmiten rakastan sitä ihan täysillä. Pelottaa, mut mä oon valmis.

8 kommenttia

 1. kauniita kuvia! ja hurjasti tsemppiä kaikkeen ♥

  VastaaPoista
 2. samoilla fiiliksillä ollaan myös tällä suunnalla - vajaan neljän vuoden suhde päättyi eroon muutama päivä sitten ja uusi koulu vaatii vielä totuttelua. Tää syksy on täynnä niin paljon kaikkea uutta, että jopa pelottaa. Tsempit sille suunnalle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon haleja sinne ja kiitos♥ Tutusta ja turvallisesta tuntemattomaan siirtyminen on tietty pelottavaa, mut mä haluun uskoo siihen, et elämällä on vielä vaikka mitä ihanaa annettavaa ja me kyllä pärjätään!

   Poista
 3. Hei ihan samat fiilikset!! Hulluna tsemppiä, kyllä ne ab:t puree ja seesteisiäkin syyspäiviä tulee <3

  VastaaPoista

© Ida-Emilian. Design by FCD.