IMG_0539IMG_0535IMG_0545IMG_0549IMG_0553IMG_0558IMG_0573 IMG_0583 IMG_0598IMG_0584 IMG_0588 IMG_0592IMG_0596

Viime viikon lauantai vietettiin koko perheellä Salon kupeessa sijaitsevassa Teijon kansallispuistossa ja käytiin myös Mathildedalissa maailman söpöimmässä kahvilassa nimeltä Kyläkonttori & Puoti. Kierrettiin Matildanjärvi ympäri ja nautittiin vielä melko kesäisestä säästä. Kahvila oli kaikinpuolin ihana ja kakut maistuvia, mutta harmillisesti tultiin paikalle niin lähellä sulkemisaikaa, ettei ehditty istuskella siellä kovin kauaa. Oli kyllä ihana viimeinen kotimaanreissu ennen loman loppumista!

Arki alkoi tiistaina ja on sujunut hyvin, mutta melko väsyneissä merkeissä. Perjantaina oli pakko skipata muutaman tunnin koulupäivä ja lopulta koko päivä menikin lähestulkoon nukkuessa. On ollut ekan illan bileet, kaupunkisuunnistusta ihan sairaan hauskoilla rasteilla, puistopiknik, palkintojenjakoa, hullun kivoja leikkejä ja kisoja, "tokan" illan bileet, yöuintia Kupittaan maauimalassa ja vaikka mitä muuta. Ihan unohtumattomia päiviä takana ja lisää sen kun edessä. Parasta. En vois olla onnellisempi, kun saan olla osa tota porukkaa.

Nyt on tullut viikonlopun ajan otettua ihan iisisti, koska huomenna jatkuu taas ja samalla meillä alkaa kunnon opiskelu sekä kasin luennot. En oo kyllä koskaan ollut syksystä näin innoissani. On ihan ok, että sataa ja elokuu ei tunnu enää kesältä kuten parina aikaisempana vuonna. Kaikki on nimittäin hyvin just näin.

2 kommenttia

  1. hei, miten oot saanut sun välilehdet sun bannerin yläpuolelle? en meinaa millään saada ulkoasussa siirrettyä niitä sinne. ei vaan anna tehdä niin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Ulkoasu -kohdasta oon vaan laittanut ton gadgetin (sivut) tollai ylimmäiseks.. Pahoittelen, mut en muista ollenkaan oonko tehnyt sit lisäks jotain muutakin. En kyl usko, luulen et sen pitäis mennä vaan noin! :o

      Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.