IMG_7591IMG_7548 IMG_7537 IMG_7610 IMG_7562 IMG_7601 IMG_7595IMG_7556

Hellurei täältä Kainuusta! Lähdettiin maanantaina ajelemaan Kuopioon, jossa vietettiin yksi yö hotellissa. Eilen tultiin Suomussalmelle mummun luo ja huomenna suunnataan Kuhmoon loppuviikoksi mökkeilemään. Täällä on aika hitsin kylmä eli tuulitakki päällä mennään ja sadettakin lupaa, joten ei oo ehkä se kaikkein ihanteellisin mökkisää, mut täällä on muuten niin rentoa ja lomaa kun kerta vietetään, niin mikäs tässä. Onneksi viikon päästä suunta on kuitenkin jo tuonne lämpimään, niin on kesäsää taas sitä mitä sen kuuluukin.

Tää on nyt ensimmäinen kerta, kun teen postausta tällä uudella koneella ja syy tähän on ollut se, että en oo saanut Lightroomista kuvia ulos yhtä tarkkoina ja hyvälaatuisina kuin ne on siellä muokatessa. Oon kokeillut jo vaikka ja mitä, mut ne vaan on mun silmään epätarkkoja ja sumeita verrattuna alkuperäiseen. Nyt sitten annoin periksi ja toivon vaan, että siellä ruudun toisella puolella olisi joku, joka osais neuvoa mua tässä asiassa. Inhottavaa, kun oon nyt täällä reissun päällä ja olis paljon postattavaa jo ennestäänkin. Palaillaan taas pian toivottavasti terävien kuvien kera!

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Joo vitsi Kuopio on nätti paikka! Olis ollu kivempi olla siellä pidempäänkin kuin vaan yks yö, mut toisaalta aika vähän siellä ois tekemistä ollu.

      Poista

© down below the surface. Design by FCD.