IMG_7006 IMG_7009 IMG_7017 IMG_7028

Mä käyn tällä hetkellä varmaan ylikierroksilla. Eilinen päivä oli aikaisin heräämisen takia ihan sairaan pitkä, mutta menin silti paikasta toiseen. Pääsykokeen jälkeen lepäsin kotona pari tuntia ennen kuin lähdettiin siskon kanssa TFW:n ilmaistreeniin Kupittaan puistoon. Meillä oli siellä aika hauska puoltoistatuntinen ja sen jälkeen mentiin kauppaan ostaa ruokatarvikkeita. Poljettiin koteihimme, jotka on onneksi niiiiiin lähellä toisiaan, että nopean suihkun ja vaatteiden vaihdon kautta mentiin pyörillä poikakaverin kanssa vielä viettämään iltaa sinne. Grillattiin, jutskailtiin ja kuunneltiin musiikkia. Ihana ilta.

Vaikka eilen meni melko myöhään, heräsin silti seitsemältä poikaystävän lähdettyä töihin, enkä saanut enää unta. Mikä ylläri. Miksen osaa enää nukkua, vaikka pitkään nukkuminen olis pitkästä aikaa mahdollista?!? No, nousin ylös ja avasin koneen. Laitoin musiikin päälle ja vitsit miten hyvä fiilis mulla oli. Ajattelin, että vietän ihan rauhallisen aamun ja lähden joskus päivemmällä keskustaan. Olin kuitenkin jo ennen kello yhdeksää juuri avattavan elektroniikkakaupan jonossa. Ööh. Mun oli pakko käydä tsekkaamassa, jos siellä olis ollut avajaistarjouksessa yks puhelin, mut eipäs ollut. Ostin silti pari muistikorttia tositosi halvalla ja jäin shoppailemaan koko aamupäiväksi. Sattuneista syistä mulla oli jo yhdentoista jälkeen niin kova nälkä, että piipahdin juustoaterialla. Oikeesti mua huvittaa jotenkin ihan hirveesti tää mun päivä.. Viiletin vaan tyyliin koko ajan paikasta toiseen.

Ruokailun jälkeen menin ostamaan sitä puhelinta toisesta paikasta, eikä mun kortti toiminut, koska olin luullut sen ostorajan paljon korkeemmaks kuin mitä se todellisuudessa oli. Kävelin johonkin siinä lähettyvillä olevaan Säästöpankkiin, istuin odottamaan ja samalla mun puhelin päätti sammua. Se ostorajan nosto saatiin onneks hoidettua ja sain kuin sainkin käytyä ostamassa sen puhelimen. Vielä puuttuu vaan oikea sim-kortti, jota ei ollut mahdollista saada heti, koska liittymä ei oo mun omissa nimissä. Oikeesti. Voi juma. Kello oli jo tässä vaiheessa jotain kaks, niin päätin suosiolla vaan lähteä polkemaan kotiin ja lataamaan akkua. Ja kai tässä olis vielä tarkotus mennä käymään tossa lähikirpparilla ja saada se uus puhelinkin ehkä tän päivän aikana käyttöön. Huh, olipa tarina.

Mut täytyy sanoa, että kyllä tää vapaus tuntuu kaikin puolin aika hyvältä.

2 kommenttia

© Ida-Emilian. Design by FCD.