IMG_6588 IMG_6601 IMG_6627

Ensimmäinen kokonainen päivä uudessa kodissa on nyt takanapäin ja kaikki on hyvin täällä Turussa. Täytyy sanoa, että keskiviikko ja eilinen oli kyllä niin raskaita päiviä, että väsyttää vieläkin ihan sairaan paljon. Lähdettiin siis toissa päivänä iskän kanssa ajelemaan auto täynnä tavaraa tänne pari tuntia sen jälkeen, kun olin poistunut kirjoitussalista. Tyhjennettiin auto tavaroista ja jatkettiin suorilta matkaa Ikeaan, missä saatiin kulutettua pari tuntia syöden ja lisää tavaraa ostaen. Ilta oli jo niin pitkällä, etten ehtinyt laittaa tavaroita paikoilleen vielä saman illan aikana, enkä tosin olisi jaksanutkaan. Eilinen päivä menikin lähes tulkoon kokonaan laatikoita ja kasseja tyhjennellessä, siivoillessa ja järjestellessä. Käytiin myös poikakaverin kanssa pyörähtämässä keskustassa ja kaupassa, ja oltiin molemmat illalla ihan rättipoikkiväsyneitä. Nyt täällä on kuitenkin ihanan siistiä ja tavarat on kutakuinkin paikoillaan, niin mäkin pystyn viimeistään huomenna aloittamaan lukemisen taas kunnolla parin päivän tauon jälkeen. Tein äsken yhteishaun ja käyn illalla vielä pyörähtämässä ekaa kertaa siellä valmennuskurssilla. Sitä ennen täytyy tehdä ainakin pizzaa, ja voisinpa mä ehkä lukaista vähän biologiaakin. Ihanaa huhtikuuta!

8 kommenttia

 1. Ihanaa, onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttotouhuista toipumiseen!! Ja hei ihan sairaan kiva toi lamppu ekassa kuvassa ♥

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ joo se on kyllä kiva - tykkään tosi paljon :>

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin täältäkin ja samaten kasaamis/sisustamisurakkaan! :) Suuret onnet myöskin yhteishakuun, toivottavasti kaikki menee suunnitellusti! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kiva näköistä, odotan innolla lisää kuvia jos meinaat tulevaisuudessa näyttää lisää tästä kämpästä :-) Ja vau tota lamppua! Mistä se on hankittu? :-)
  Onnea uuteen kotiin minultakin! ♥

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! ♥ tykkään iteki tästä kämpästä tosi paljon ja lampusta samaten! Se on finnish design shopista tilattu :)

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.