IMG_6566

Mun huone muistuttaa tällä hetkellä jonkin sortin kaatopaikkaa. Lattia on täynnä erikokoisia ja -näköisiä muovipusseja, pahvilaatikoita ja laukkuja. Yleensä tältä näyttää silloin, kun saan päähänpiston vaatehuoneen siivoamisesta, mutta ei tällä kertaa.

Mä nimittäin muutan Turkuun.

Viimeiset pari viikkoa on ollut vähän sellaista aikaa, ettei ole voinut kirjoittaa, vaikka olisi kuinka halunnut. Ajanpuutteen lisäksi mulla on ollut vähän sellainen fiilis, ettei ole mitään annettavaa. Päivät on edelleen kulunut ihan sillä samalla kaavalla kuin ennenkin. Paitsi että päivä toisensa jälkeen on aina vähän valoisampaa ja kevät lähenee. Kadut kuivuvat, aurinko lämmittää ja maljakossa on jo toistamiseen tulppaaneja. Ja mä otan välillä hyllystä muutaman tavaran ja laitan laatikkoon.

Kävin viime viikolla uusimassa kemian ja keskiviikkona on edessä vielä fysiikka. Päivät onkin mennyt melko tiiviisti laskujen parissa ja nyt pitäisi vielä kerrata asioita viimeiset kaks päivää. Samalla olisi tarkoitus saada loputkin tavarat laatikoihin, tehdä yhteishaku ja hommata kaikkea muuta pientä. Tuntuu vähän siltä, että aika loppuu kesken.

Ja siitä keskiviikosta puheen ollen. Silloin mä muutan.

Ja sehän tekee tästä kaikesta taas jotain 100x mukavampaa. Koska arki muuttuu. Seuraavat ja viimeiset kahdeksan viikkoa tulee olemaan niin erilaisia ja paljon kiireisempiä tämän hetkiseen arkeen verrattuna. Valmennuskurssi alkaa heti ensi perjantaina ja aikataulut tuntuu pitkästä aikaa aika kivalta puhumattakaan siitä, että pääsen lähes joka päivä ihmisten ilmoille eikä tarvitse olla vain eristyksissä neljän seinän sisällä. Ja koko kevät Turussa... ♥♥♥

Enää ei ole tosiaan jäljellä kuin pari hassua päivää ja kokemuksesta tiedän sanoa, että ne päivät menevät nopeasti. Keskiviikkona luvassa siis kuusi tuntia fysiikkaa, tavaroiden autoon lastaamista, shoppailureissua Ikeaan, tavaroiden purkamista ja kodiksi asettautumista. Ja vaikka oliskin aika kivaa vaan mennä nauttimaan Turusta niin kuin aina silloin, kun vietin siellä vapaapäiviä, niin tällä kertaa pitääkin aloittaa se ihan oikea arki siellä. Ja toivon mukaan se maistuu siellä vähän erilaiselta, uudelta ja monta kertaa paremmalta.

Hyvää pääsiäistä vielä kaikille!

IMG_6585 IMG_6539

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.