IMG_6283-2 IMG_6304-3 IMG_6307

Oikeasti aamuaurinko paistoi kahdesta ikkunasta sisään mitä kirkkaimmin ja olin nukkunut pitkästä aikaa normaalia kauemmin myöhään venyneen illan takia. Tarkoitus ei ollut viettää päivää kaiken muun paitsi lukemisen parissa, mutta jostain syystä siinä kävi taas kerran niin. Olihan sisko kuitenkin käymässä kotona ja ulkonakin oli niin kaunista, ettei päivää voinut kuluttaa millään penkissä istumalla.

Edellisen illan olimme olleet synttäreillä ja olin niin onnellinen, kun pääsin viettämään aikaa siskon kanssa. Ulkoiltiin, otettiin valokuvia ja suunniteltiin matkaa kesälle. Leivottiin yhdessä mustikkapiirakkaa, naurettiin toisillemme ja hypittiin lumihangessa. Ei ole mitään parempaa kuin omistaa tuollainen sisko. Niin samanlainen, mutta kuitenkin tarpeeksi erilainen.

Kaikesta huolimatta en ole tuntenut oloani hetkeen täysin onnelliseksi. En, vaikka aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja olen viettänyt paljon aikaa rakkaiden kanssa. Ajatukset pyörii liian monen asian ympärillä ja lukemiseen keskittyminen on ollut välillä todella vaikeaa. Onkin tuntunut paremmalta keksiä ihan mitä tahansa muuta tekemistä. Olisipa jo 18. toukokuuta, mutta ei vielä kuitenkaan.

Jotain puuttuu, paljonkin. En oikein tiedä mitä, mutta tiedän, ettei kaikki ole nyt niin kuin ajatuksissani kuuluisi olla. Elämä ei ole koskaan ollut tällaista. Niin vaikeaa ja täynnä valintoja sekä pelkoa tulevasta. Muutan neljän viikon päästä Turkuun ja sitten onkin jo kevät. Niin se aika kuluu ja elämä muuttuu. Ja se on varmasti hyvä asia. Ehkä se on se, miksi tunnen näin, se, jota kaipaan. Muutos. Ja kyllähän mä sen tavallaan tiesinkin jo.

Eikä asiat ole oikeasti niin huonosti, mitä mustavalkoiset kuvat aurinkoisten sijaan antaa olettaa. Ei elämässä ole mitään vikaa, vaan tässä hetkessä. Ja kyllä mä tiedän, että asioilla on tapana järjestyä, vaikka välillä tuntuukin vaikealta päästä jatkamaan matkaa.

6 kommenttia

 1. Oli ihana lauantai, parhautta! ♥

  VastaaPoista
 2. fiilaan sua, mulla on samanlaisia ajatuksia. haleja!

  VastaaPoista
 3. Jokseenkin samaistuttava teksti... Tsemppiä ♥ Ja hei kun tuon muuton mainitsit niin siihen ja uuteen kotiin liittyvät postaukset kiinnostaa!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

© Ida-Emilian. Design by FCD.