IMG_4102 IMG_4144-2 IMG_4099
IMG_4151-2

Nää on niitä päiviä, kun aamulla silmät aukaistaessa haluaa käpertyä vielä paremmin lämpimän peiton alle ja poikaystävän kainaloon. Kun ulkona sataa kaatamalla vettä ja aamu kymmeneltäkin on vielä hämärää, etkä halua poistua koko päivänä kotoa mihinkään. On joulukuu, sunnuntai ja itsenäisyyspäivä. Monta syytä vetää lämmintä päälle ja jäädä päiväksi sohvannurkkaan vilttien alle. Leipoa pipareita kynttilänvalossa ja kuunnella joululauluja, ottaa torkut koiran pehmeää turkkia vasten sekä tehdä piparkakkutalo. Nää on niitä päiviä, joiden jälkeen aurinkokin taas paistaa ja on monta kertaa energisempi olo. Tänään mä oon vaan ollut ja mulla on ollut hyvä olla.

Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

6 kommenttia

 1. Fiilaan kyl täysillä tota aamufiilistä, joka usein iskee x 100 pahempana varsinkin arkiaamuisin ! Mut aivan ihania kuvia, miten ootkaan osannut ikuistaa noin elävästi tunnelman kuviin!

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ei mitenkää pahalla, mutta alat oleen jo vähä Annika O:n kopio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha okei :-D jos yks neule ja samantyyppinen kuva (jonka satuin julkaisemaan annikan jälkeen, mut jonka oon ottanut jo monta päivää sitten) leimaa mut kopioksi :-)

   Poista
 3. Mistä toi sun neule on ostettu, se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin COSilta :-) Se on kyllä ihana, ihan super pehmeä ja lämmin!

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.