Parhaillaan loikoilen sohvalla ja kuuntelen musiikkia poikakaverin luona Turussa. Tulin tänne muutama tunti sitten viettämään mun tulevia vapaapäiviä kaiken kivan merkeissä. Ulkona aurinko paistaa puiden lomasta ja tulin hetki sitten siskon kanssa lenkiltä. Ihan mahtavaa, että näiden asuntojen välimatka on näin lyhyt ja voidaan käydä ens keväästä lähtien milloin vain yhdessä lenkillä.

Kun viikko sitten kaikki tuntui vähän kurjalta, enkä osannut nauttia syksystä, niin viime päivinä oon tehnyt sitä senkin edestä. Oon käynyt useasti lenkillä ja saanut siitä ihan valtavasti energiaa, tuijotellut ympäröivää luontoa ja sen kauneutta sekä viettänyt sunnuntaita ihan vain viltin alla sohvannurkassa ja mitään sen kummempaa tekemättä. Toisin sanoen kaikkea sitä, mitä syksyssä rakastan. Tietynlaista tekemättömyyttä, mutta samaan aikaan energisyyttä.

Ajaessani tänne Turkuun hymyilin vain tyhmästi luultavasti koko matkan kuunnellen samalla mun lemppariartistia - Marlon Roudettea. Luonto näyttäytyi niin kauniina ja tunsin oloni ihanan vapautuneeksi. Edessä olisi ehkä syksyn parhaat päivät, syksyn paras viikko. Seuraavina päivinä on tarkoitus tehdä ainakin hyvää ruokaa, käydä elokuvissa ja seinäkiipeilemässä, viettää vuosipäivää, ottaa valokuvia sekä käydä shoppailemassa. Ilmatkin näyttää olevan meidän puolella ja voin luvata rakastaa syksyä enemmän kuin koskaan aiemmin. Unohdin villasukat kotiin, mutta onneksi on kynttilöitä, syysaurinko ja lämmin syli. Niin ja tietysti jääkaappi täynnä ruokaa.

IMG_2880 IMG_2905 IMG_2804 IMG_2792 IMG_2853 IMG_2842 IMG_2786 IMG_2685

8 kommenttia

 1. turussa on kyllä hyvä olla :-D niin ja kivoja kuvia, tykkään!

  VastaaPoista
 2. mistä nuo ihanat kengät on:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vagabondit - löytyy mm. Nilson shoesilta ja kookengästä :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä! Ja tosi hyvät jalassa niinku vagabondit yleensäkin :>

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.