torstai 24. syyskuuta 2015

4 x KOSMETIIKKASUOSIKKI

Mä oon ollut nyt jo oikeestaan vuoden verran sellainen, että oon ostanut enemmän kosmetiikkaa ja meikkejä kuin vaatteita. Helpommin tulee laitettua parikymppiä huulipunaan kuin paitaan, joka ei näkyisi päällä lainkaan niin usein kuin puna huulilla. Kun viettää suurimman osan ajasta töissä tai kotona, ei tarvitse juurikaan miettiä pukeutumista, mutta urheiluvaatteet ja meikit ne onkin sitten asia erikseen. Tuntuu vain jotenkin turhalta ostaa muita kuin todella käytännöllisiä ja sellaisia pitkään haluttuja vaatekappaleita, kun muiden vaatteiden käyttökerrat voisikin sitten kuukauden aikana laskea yhden käden sormilla. Tarkoitan nyt siis sellaisia erikoisempia vaatekappaleita, joita kyllä tykkäisin käyttää, mutten koskaan osaa enkä raaski ostaa. Helposti ne tosin tässä elämäntilanteessa jäisikin käyttämättä, kun kaupungilla käymiseen ei ihan vaan oikeasti jaksa eikä edes tarvitse pukea kollareita tai farkkuja kummempaa. Oonkin nyt alkanut enemmän satsaamaan laadukkaisiin ja yksinkertaisiin vaatteisiin, joille kertyy paljon käyttökertoja ja joita luulen voivani käyttää vielä ensi vuonnakin, kun muutan tavaroineni Turkuun. Oon niin kyllästynyt virheostoksiin ja turhiin vaatekappaleisiin, että oonkin jättänyt ne suosiolla vaan kauppaan. Tosin viime aikoina on rahaa mennyt vaatteisiinkin - oon nimittäin ostanut harmaan villakangastakin, harmaan pitkän neuletakin, nahkanilkkurit, farkut ja pari huivia..

IMG_2746


Kloranen kuivashampoon ostin Nizzan apteekista ja se olikin siitä asti ahkerassa käytössä, kunnes loppui vähän aikaa sitten. En oo koskaan ennen käyttänyt kuivashampoota, mutta kyseinen tuote on ollut niin käytännöllinen, etten varmaan selviäis enää ilmän sitä! Ostin muutama päivä siten testaukseen Batisten kuivashampoon - vielä en oo ehtinyt käyttää sitä, mutta katsotaan onko yhtä hyvää kuin tämä! Tätäkin tosin olisi saanut Suomesta, mutten viitsinyt ostaa sitä apteekista yli kaksinkertaisella hinnalla.

IMG_2751

Lumenen ihon sävyn heleyttäjän ostin kerran heinäkuussa oikeastaan ihan huvikseen, mutta siitä lähtien oon käyttänyt sitä aina meikkivoiteeseen sekoitettuna tuomaan kasvoille pientä päivetystä sekä hehkua. Oon tykännyt tästä tosi paljon, sillä pelkkä meikkivoide tekee mun ihosta niin matan ja vaalean.

IMG_2744

Macin huulipunat on tullut jäädäkseen, enkä oo muita huulipunia enää käyttänytkään. Ensimmäisen punan kyseiseltä merkiltä ostin joskus keväällä, toisen Nizzasta (oli tosin vähän virheostos sävyn puolesta, ärsyttää!!) ja kolmannen Tukholman reissulta. Sävy Brave sai kaverikseen hyvin samankaltaisen sävyn Fauxin, joka on kuitenkin hitusen vaaleampi ja kylmempi. En oikein osaa päättää, kummasta tykkään enemmän. Molemmat on ihania!

IMG_2712

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade -kulmavärin ostin myös Tukholman reissulta, kun päädyttiin Kicksiin kyselemään myyjältä apua sävyn valinnassa. Jotenkin en edes itse tajunnut mun hiuksia niin vaaleiksi, että mulle kävisi sävy Blonde. Se osoittautui kuitenkin juurikin oikeaksi sävyksi, kiitos myyjän. Samalla ostin myös uuden kulmakarvasiveltimen, joka on terävämpi ja ohkasempi kuin mun entinen sivellin ja sopii just eikä melkein tän kulmavärin levittämiseen. Aikaisemmin käyttämäni puuterimainen Viva La Divan kulmaväripaletti oli käytössä jotain yli kolme vuotta ja vasta nyt yksi väri alkoi vedellä viimeisiään, mutta täytyy sanoa, ettei sen kanssa taiteilu ollut koskaan näin helppoa!

Onko teillä samoja suosikkeja tai muita hyväksi todettuja kosmetiikkatuotteita?

2 kommenttia :

  1. hiusten metallijäämien takia four reasonsin syväpuhdistava shampoo on osoittautunut uudeksi rakkaudeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut jo pitkään käytössä kyseisen merkin shampoo - välillä kosteuttava ja välillä tuuheuttava, mutta syväpuhdistavaa en ookaan vielä koskaan kokeillut. Täytyy kyllä testata sitäkin joskus :-)

      Poista