Siis miksi vasta nyt tuntuu kesältä, kun kalenterin sivua täytyy alkaa kääntää jo syyskuuhun ja ilmat alkaa ensi viikolla kylmetä? Viime päivät on ollut niin lämpimiä ja aurinkoisia, että oon ihan unohtanut eläväni elokuun loppupuolta. Olen kadottanut sen aiemman syksyfiiliksen ja imenyt kesästä energiaa tulevaa talvea varten, joka näkyy jo pimenevinä iltoina sekä tuntuu viileän kosteina aamuina. Kesäfiilis vain yksinkertaisesti tarvitsee auringon lämmittävän tunteen paljaalla iholla hyvän musiikin, ainakin yhden tärkeän ihmisen, herkullisen ruuan ja huolettoman sekä kiireettömän olon lisäksi. Eilisilta oli kaikkea näitä ja vielä vähän enemmän. Ulkosaunassa käymisen lisäksi makoiltiin riippumatossa, grillattiin ja katsottiin elokuvaa. Myöhäiseksi aamupalaksi tehtiin lettuja, joita siinä terassilla auringonpaisteessa syödessä ei voinut tuntea oloa muuksi kuin hyvin onnelliseksi. Ehkä tieto muutamista vapaapäivistä ja kivoista suunnitelmista saa olon niin rentoutuneeksi, ettei mikään ahdista ja onnellisuuden tunne on paljon helpompi saavuttaa.

Kunpa en kadottaisi tätä oloa ikinä.

P.S. Huomenna suuntana onkin muuten Turku ja Tukholma! Täytyy paljastaa, että oon käynyt tuolla naapurimaassamme viimeksi joskus kymmenisen vuotta sitten. Olikin siis jo aika.


IMG_1938 IMG_1949 IMG_1781 IMG_1797 IMG_1751 IMG_1800 IMG_1887 IMG_1807 IMG_1942


6 kommenttia

 1. Ihana kesä ♥ Viime päivät on kyllä ollut aivan upeita ja harmittaa suunnattomasti, että se kesä alkaa tosiaankin olemaan tässä ja kohta on pimeä, ankea ja kylmenevä syksy. Onneksi sentään saimme vähän nauttia kunnon kesästä! Aivan ihania nämä kuvat :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Onneks en ehtinyt vielä vajota täysin sellaseen syksyfiilikseen, vaan nautin täysillä lämmöstä ja tein kaikkea kesäistä :-) Kiitos paljon ♥

   Poista
 2. Millä muokkaat sun kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitko linkata kyseisen ohjelman? :) Tuntuu että niitäkin on niin monta eriä... :D Tykkään tosi paljon sun muokkaustyylistä ja haluaisin itekkin ostaa jonkun vähän laadukkaamman. Onko kyseinen ohjelma helppokäyttöinen tai edes helppo opetella?

   Poista
  2. Meet vaan adoben sivuille, niin eiköhän se sieltä löydy! mut tosiaan mä en oo itse ostanut enkä ladannut sitä koneelle, niin en osaa sen kummemmin sanoa.

   Lightroom on kyllä tosi helppokäyttönen ja sillä saa nopeesti tehtyä kaikki säädöt. Kuvaan ite raw-kuvia, niin niitä on kyllä tosi hyvä muokata tuolla :-)

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.