Juhlittiin pikkuveljen rippijuhlia tasan kaksi viikkoa sitten. Oltiin edellisinä päivinä siivoiltu ahkerasti koiran karvoja lattioilta ja leivottu vähän kaikkea mahdollista kekseistä juustokakkuun. Juhlat oli mukavan pienet ja pikkuveli komea puvussaan.

Heinäkuu on mennyt vähän turhan nopeasti, sillä en edes kunnolla muista mitä viimeisten parin viikon aikana on tapahtunut. Olen ainakin käynyt ahkerasti töissä ja nähnyt kavereita sekä Jania, käynyt paljon erilaisia keskusteluja ja pohtinut omaa elämää, ollut hetkittäin vähän alakuloinen, mutta muistanut taas miten hyvin asiat loppupeleissä kuitenkin on. Meillä on käynyt heinäkuun aikana epätavallisen paljon vieraita ja itse taas olen ollut vuodenaikaan nähden vähän liian paljon kotona. Siis mikä kesä? Missä huolettomat ja lämpimät päivät, suunnittelemattomat reissut ja hetkessä elämisen onni? Kesäyöt? Kävelyt ilta-auringossa? Harmittaa sanoa, etten osaa tällä hetkellä elää hetkessä. Suunnittelen koko ajan jotain ja vaikka viime aikoina olenkin rakastanut olla vain kotona, haaveilen koko ajan reissuista. Välillä tuntuu kuin eläisin vain huomista varten. Kuin huomenna kaikki olisi jotenkin enemmän mahdollista, kuin aurinko paistaisi.

Satoi tai paistoi, me lähdetään poikaystävän kanssa huomenna Helsinkiin. Vietetään siellä pari päivää ihan vaan kierrellen, syöden ja nauttien - tai mitä nyt ikinä keksitäänkään tehdä! Niin ihanaa vaihtaa vähän maisemaa, päästä syömään hotellin aamiaista ja kävelemään pitkin Helsingin katuja. Palaillaan

IMG_0364 IMG_0388 IMG_0382 IMG_0395 IMG_0429 IMG_0410 IMG_0609 RIPPIJUHLAT pysty IMG_0503 IMG_0547 IMG_0705 IMG_0728

Lähetä kommentti

© Ida-Emilian. Design by FCD.