Tultiin maanantain ja tiistain välisenä yönä kotiin ihanalta kahden viikon lomalta Ranskasta. Matka oli erittäin onnistunut, vaikka kotimatka meinasikin venyä vähän ajateltuakin pidemmäksi. Muutaman tunnin yöunien jälkeen oli kuitenkin palattava lomalta arkeen ja töihin. Viimeiset pari päivää onkin ollut melko kiireisiä, enkä ole ehtinyt istua koneella paria tuntia pidempää. Kuvien muokkaus on siis vielä pahasti kesken, vaikka olisin halunnut tulla päivittelemään tänne jo mieluusti ennen kuin on kaikkea muutakin kerrottavaa.

IMG_8819

Eilen Facebook täyttyi tilanpäivityksistä jatko-opiskelemaan pääsystä sekä onnentoivotuksista. Valitettavasti itse en päässyt opiskelemaan, mutta sain kuitenkin iloita mm. poikaystävän puolesta. Ehkä 24. varasija lohduttaa edes hieman, ei se niin huonosti mennytkään. Tosin en edes odottanut sisäänpääsyä, niin huono fiilis jäi itse pääsykokeesta, että kävin läpi itkut ja pettymykset jo toukokuussa.

IMG_8818

Muistin vasta tänään kääntää kalenterin sivua heinäkuuhun. Sen yläreunassa on joka kuukausi uusi sitaatti, joka sopii tällä kertaa täysin omaan elämäntilanteeseeni.. "Minulle opetettiin, että eteenpäin pääsy ei käy nopeasti eikä helposti." - Marie Curie 

IMG_8809

Suurin haaveeni tälle vuodelle oli päästä jatkamaan eteenpäin, päästä opiskelemaan ja muuttamaan pois kotoa. Minulle olisi riittänyt yksi välivuosi. Se oli todella tarpeen, mutta nyt toinen tuntuu tavallaan vähän turhalta. Pysyn paikoillaan, eikä elämä kulje eteenpäin, vaikka kuinka haluaisin ja toivoisin.

IMG_8826

Ehkä kaikella on kuitenkin tarkoituksensa. Tänään meille muuttaa pieni koiranpentu, josta emme lakanneet puhumasta edes matkalla. Odotus vihdoin palkitaan. Seuraavat päivät tulevat olemaan vielä edeltäjiäänkin kiireisempiä sekä hektisiä. Kohta mulla tulee kiire jo töihin ja huomenna lähden ajelemaan Turkuun. Lauantaina menen siskon kanssa Ruisrockiin ja näillä näkymin sääkin on erittäin hyvä! Oon niin onnellinen, kaikesta huolimatta.

IMG_8811

8 kommenttia

 1. Mistä tuo ihana paita??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toppi on keväällä Lontoon New Lookista ostettu! Mun lempparipaita tällä hetkellä, heh :>

   Poista
 2. Oi että ootan et pääsen näkemään näitä matkakuvia! Ja koiranpentu kuvia *. * sairaan harmi kun et päässy opiskelemaan, mutta kuten sanoit tällä kaikella on oikeesti tarkoituksensa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odotan, että pääsen kirjoittelemaan matkasta!! Mut vielä oon turussa ja kotona aika menee niin nopeesti koiran kanssa puuhastellessa, vaikka suurimman osan ajasta se tosin nukkuu.. :-D mut kuvia tulossa, ajallaan! Joo, eipä sille voi mitään. Ens vuonna uudestaan! :-)

   Poista
 3. Ihania kuvia! <3 Itsekään en saanut opiskelupaikkaa amk:ista, mutta hainkin (vasta) ekaa kertaa. Nyt syksynä menenkin sitten amikseen yo-pohjaiselle tutkintoon, mikä sekin kuulostaa mielenkiintoiselta. :-) Harmittaa kyllä silti, ettei päässyt unelmaopiskelupaikkaan ja muuttamaan omilleen - mutta mihinkäs tässä niin kova hoppu on. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥nimenomaan, ei meillä oo vielä mihinkään kiire :-) kiva, että oot löytänyt kuitenkin toisenkin paikan, mikä vaikuttaa kiinnostavalta! Itellä ei oo oikein mitään kakkosvaihtoehtoa...en halua kuitenkaan vaan mennä johonkin opiskelemaan :/

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia ♥ Onnea uudesta perheenjäsenestä ja toivotaan, että ensi vuonna kävisi paremmin koulupaikan suhteen :) Itsekään en päässyt nyt kouluun, mutta onneksi elämällä on muutakin tarjottavaa tulevalle lukuvuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! ♥ Uusi perheenjäsen on kyllä ihana, joten ei edes haittaa jäädä vielä kotiin ainakin jouluun asti.. ;-D Pitää vaan nauttia "vapaudesta" nyt kun vielä voi ennen ens kevään urakkaa!

   Poista

© down below the surface. Design by FCD.