Vietettiin eilen aurinkoista kesäpäivää Iso-Valkeella makkaraa paistaen, eväitä syöden ja luonnosta nauttien. Sään kanssa sattui hyvä tuuri ja saatiin nauttia edes vähän lämmöstä. Pikkuveli kävi soutelemassa, mä makasin välillä laiturilla sekä otin kuvia ja äiti talutti Hilmaa pitkin metsäpolkuja. Iskä sytytti nuotiota ja lämmitti saunaa, jossa muut kävi vielä sen jälkeen, kun mun piti lähteä jo ajelemaan kotiin ja töihin. Niin ja tosiaan, Hilma on meidän uusi ja suloinen perheenjäsen, joka muutti meille kaksi viikkoa sitten. Ihana, pieni pallero, joka on tosin kasvanut jo huomattavasti. Aika on mennyt niin nopeasti kotona sen kanssa touhutessa, etten oo juurikaan ehtinyt kirjoitella blogia tai päivitellä itse söpöydestä kuvia. Paitsi nyt - kerrankin sain muutaman onnistuneen kuvan, kun yleensä niistä tuppaa tulemaan vähän heilahtaneita tai sitten Hilma on vain pelkkä musta möykky keskellä kuvaa. Onneksi saan viettää koko ens syksyn ja talven tällaisen päivien piristäjän kanssa - eipähän niin kauheasti harmita, että opiskelemaan pääsy jäi 1,5 pisteen päähän enkä pääse vieläkään muuttamaan pois kotoa. Okei, no harmittaa! Ja ärsyttää. Mut eihän elämälle mitään mahda.

IMG_0747 IMG_0745 IMG_0763 IMG_0757 IMG_0777 IMG_0760 IMG_0846 IMG_0823 IMG_0813 IMG_0817 IMG_0802 IMG_0799 IMG_0836 IMG_0781

6 kommenttia

 1. Vitsit tykkään tämmösistä postauksista!:-)Ja voi että ku koirat osaa vaan olla söpöjä, tää tapaus erityisesti! En ehkä kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :-) pitäis yrittää tehdä täntyyppisiä enemmän.. No niinpä! Mä en oo ennen ollut mikään suuri koirafani, mut Hilma on kyllä sulattanut mun sydämen ;D

   Poista
 2. Voi mikä ihana koiruus! Ollaan poikaystävän kanssa pitkään mietitty just labbiksen ottoa. Jos saan udella, paljon maksoitte pennusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ♥ Oi, suosittelen kyllä kyseistä rotua täysin, vaikkei mulla juurikaan oo kokemuksia muista roduista.. Tällainen sydämellinen, miellyttämisenhaluinen ja kiltti koira on nimittäin ihana (vaikka vähän pureekin näin pentuna..) ;D 1200e maksettiin.

   Poista
 3. voi mikä suloisuus tuo koiruli! ja ihania kesäkuvia muutenkin :)

  VastaaPoista

© Ida-Emilian. Design by FCD.