Tulevan Ranskan matkan fiilistely ja suunnittelu - Nizzan vanhankaupungin kapeat kujat, lämpö, turkoosi meri, ruskettuminen, päämäärätön käveleminen, uusien paikkojen ikuistaminen kuviin, auringonlaskut.. Enää kahdeksan päivää!

 Hyvät lenkkisäät, kun ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Muutenkin juokseminen tuntuu joka kerta aina vaan paremmalta. 

Kasvihuonemansikat. Nam! Niitä on tullut syötyä nyt niin täytekakussa kuin salaatissakin ja voi että, miten paljon mä rakastan mansikoiden makua. 

Koiranpennun odotus - Ollaan menossa huomenna katsomaan pentuja, joista yksi on ainakin näillä näkymin tulossa meille heinäkuun alussa, kunhan kaikki menee hyvin. Ja toivottavasti menee, eihän tässä jaksa enää odottaa! 

Viikonloppubrunssit koko perheen läsnäollessa. 

 Tulevien festareiden fiilistely. En oo koskaan ennen ollut festareilla, mutta Ruisrockin esiintyjien julkistamisen jälkeen, oltiin varmoja, että sinne mennään. Eilen sainkin työvuorot järjestettyä niin, että päästään fiilistelemään hyviä artisteja toivottavasti aurinkoisessa säässä heinäkuun alussa melkein heti Ranskasta kotiutumisen jälkeen. 

Kesä. Nyt en tiedä mitään parempaa. 

IMG_8288 IMG_8305 IMG_8302 IMG_8304

2 kommenttia

© Ida-Emilian. Design by FCD.