Äiti sai tänään ihanan äitienpäivälahjan, kun sähköpostiin oli tullut viestiä, että perjantaina oli syntynyt kahdeksan koiranpentua, joista me saataisiin yksi. Koko ajatus on vieläkin vähän epätodellinen ja hassu - meillekö koira? Pienenä muistan toivoneeni söpöä koiranpentua, jotain pientä koiraa. Sittemmin koira-ajatukset on kuitenkin laantuneet, koska vanhemmat on ollut aina tähän vuoteen asti kielteisellä kannalla koiran hankinnan suhteen. Eikä siitä sitten olla edes puhuttu. Enkä väitä, että olisin edes sitä koiraa tosissaan halunnut. Niin kaukaiselta ajatukselta kuin se joskus kuulostikin, meille on nyt näillä näkymin kuitenkin tulossa kesä-heinäkuun vaihteessa labradorinnoutajanpentu. En malta odottaa! Tänä vuonna näyttää tapahtuvan niin paljon uusia asioita, etten pysy kohta perässä. Pääsykokeeseen on jäljellä enää alle 10 päivää, kesälomaan saman verran ja Nizzan matkakin on kohta edessä. Heti sen jälkeen päästään hakemaan uutta perheenjäsentä ja jos hyvin käy, mä muutan opiskelujen perässä Turkuun. Ai että. Mä luulen, että me palataan seuraavan kerran sen jälkeen, kun pääsykoe on hoidettu ja mä ehdin taas keskittyä kaikkeen mitä kutsun elämäksi.
IMG_7932 IMG_7853 IMG_7953 IMG_7818 IMG_7955

6 kommenttia

 1. Oi eei, onnea tulevasta perheenjäsenestä - koiranpennut on aina niin suloisia ja hellyyttäviä tapauksia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :> oon varmaan enemmän innoissani kuin mistään muusta asiasta koskaan ennen! Voi aww.. ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia jälleen kerran! Sun blogi on ihan lemppari! Pakko uteliaisuudesta kysyä minne oot hakemassa opiskelemaan? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :-) hammaslääkiksen pääsykokeet ois ens viikon keskiviikkona, ääks!

   Poista
 3. Hullun kauniita kuvia nämä! Tiiäkkö aina ku selailen sun blogia niin tulee fiilis, et tekis itekin mieli alkaa taas blogata sillai "normielämää". Varsinkin nyt kun kotiosoite siirtyi taas Suomeen, hö..

  Ihan superisti tsemiä pääsykokeisiin! Onneks kaiken uurastuksen jälkeen on reissua ja KOIRANPENTU odottamassa, happy for you <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia ♥ Voii ala ihmeessä kirjottamaan, tykkään niin lukea sun postauksia! Huomisen jälkeen mäkin ehin onneks taas panostaa vähän blogiin ja ihanaa, kun saa taas tehdä ja mennä miten haluaaaa!! I-h-a-n-a-a. Koira-asiaan vaan tuli valitettavasti vähän takapakkia, kun meille luvattu pentu meni ja kuoli, niin nyt näyttää siltä ettei saadakaan pentua vielä heinäkuussa :-( Kiitos paljon tsempeistä, niitä tarvitaan aina :-)

   Poista

© down below the surface. Design by FCD.