Tein Turussa viime viikolla muutamia meikkiostoksia - kaikki sellaisia, joita on tullut jo jonkin aikaa mietittyä. Kun kaupoista ei löydy vaatteita, voi rahat käyttää hyvällä omallatunnolla kosmetiikkaan, eikö vain?

Lumenen CC -meikkivoidetta olin ajatellut kesää varten ja oikeastaan halusin vähän testata, miten se eroaa jo omistamastani Lumenen Longwear Blur -meikkivoiteesta. Tykkään kyllä molemmista tosi paljon, mutta CC-voide on varmaan just huippu kesälle kevyemmän koostumuksensa ja sen antaman heleyden takia.

IsaDoran luomiväripaletti on ollut pienessä harkinnassa jo joulusta asti, kun siskon paketista paljastui kyseinen tuote. Lopulliseen ostopäätökseen vaikutti tuotteen monikäyttöisyys sekä runsaspigmenttiset värit. Vihdoin sain heittää kaikki monta vuotta vanhat ruskeasävyiset luomivärit roskiin, joista ei ollut mihinkään. Ja sen lisäksi, että tällä saa kivan perus silmämeikin aikaiseksi, keskimmäinen sävy soveltuu kasvojen varjostamiseen. Niin ja miksei värejä voisi käyttää myös kulmakarvoihin. Eli kolme käyttömahdollisuutta yhdellä tuotteella!

Essien kynsilakka ei varmaan selittelyjä kaipaa? Ostin Berliinistä viime vuonna ensimmäisen kyseisen merkin lakan, kun hintaa sillä oli vain jotain päälle seitsemän euroa. Suomen hintojen takia näitä ei oo tullut pahemmin ostettua, mutta viimeksi Sokoksella nappasin hyllystä lakan ihanassa nudesävyssä spin the bottle. Nää on vaan yksinkertaisesti niin laadukkaita, että kyllähän näistä sen neljätoista euroa maksaa.

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä - Macin huulipuna sävyssä Brave. Tykkään, tykkään ja vielä kerran tykkään!! Nyt puhutaan siis todellakin pitkäkestoisesta ja kaikin puolin laadukkaasta huulipunasta. Teki mieli ostaa toisenkin sävyinen puna, joka olisi vähän raikkaampi kesään, mutta ajattelin selvitä näin alkuun tällä yhdellä ja onhan mulla entuudestaan pari Lumenenkin punaa, jotka on kyllä ihan eri luokkaa tän kanssa. Saattaa olla, että nappaan sitten Nizzasta ainakin yhden kivan sävyisen punan mukaan, jos vaan osaan päättää!

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista tai
 jotain muita ehdottomia lemppareita? 
IMG_8196 IMG_8191 IMG_8208 IMG_8183 IMG_8188

2 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! Täällä kans toinen, joka rakastaa kosmetiikan hamstraamista :) Mulla on tuo sama Isadoran paletti, ja oon kyllä tykänny kovasti! Kauniit ja neutraalit, mutta kuitenkin pigmenttiset sävyt. En oo ajatellu, että noita vois muualle käyttää ku luomille, joten kiitos tuosta varjostusvinkistä. Pitääpä testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks :-) tos on kyllä hyvät sävyt ja kannattaa tosiaan testata varjostuksessa, toimii!

      Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.