Tällä hetkellä mun elämä koostuu karkeasti ilmaistuna pelkistä pääsykoekirjoista, hikisistä salitreeneistä ja viikonlopuista poikaystävän kainalossa. Päivät kulkee eteenpäin toistuvalla kaavalla ja niin nopeasti, että alkaa pikkuhiljaa jo kauhistuttamaan, vaikka toisaalta tekisi mieli laskea päiviä jo kesälomaan. Jäljellä on kuitenkin enää vain 33 päivää niistä yli sadasta päivästä, jolloin aloitin valmistautumaan pääsykokeisiin. Alkuvuodesta tein vielä aika paljon töitä ja elämä oli melko kiireistä. Sosiaalinen elämä yltää snapchatissa lähetettyihin kuviin, whatsapissa viestittelyihin ja juuri ja juuri siihen, että saatetaan olla samaan aikaan salilla. Excuse me?? Aika ei vaan riitä muuhun ja vaikka riittäisikin, kotona on hyvä olla. Ehkä tää on helppoa tällaiselle kotona viihtyvälle, vaikka välillä onkin ollut ihanaa käydä irtautumassa arjesta Turussa ja kaverin synttäreillä. Lontoon reissukin teki tietysti hyvää ja en tiedä miten loppujen lopuksi olisin jaksanut koko kevään ilman sitä. Mutta tällasia ajatuksia mulla. Eipä tänne kuulu mitään sen ihmeempää - elämä ei oo todellakaan mitään ruusuista tai aina edes mitenkään kovin ihanaa, mutta onneksi mä pystyn kuitenkin nauttimaan myös niistä ihan tavallisista asioista, arjesta - juoksulenkeistä auringonpaisteessa, lämpimästä aamupuurosta ja siitä mikä mut pitää virkeenä, rutiineista.

Kuvituksena uudet aurinkolasit, Raybanin Clubmasterit! Nyt mä oon niin valmis kesään. 
IMG_7478 IMG_7419 IMG_7472

2 kommenttia

  1. Äh ihan täydellinen asu kesään! Just ostin kans uudet aurinkolasit ja vastaavan topin harmaana, vielä high waist levikset kun löytäis.. :) Iso tsemi pääsykokeiden loppurutistukseen! Onneks Suomen kesä alkaa niin myöhään, ettet menetä siitä mitään nenä kirjassa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan ;D vitsit en jaksa odottaa et pääsee viilettää noin vähissä vaatteissa! Levikset on ihan parhaat farkkushortseiks ja olinkin ihan taivaassa, kun lontoossa noita oli rekeittäin tarjolla :-D olis kai pitänyt metsästää itelle sieltä kans farkunsiniset vastaavat.. Kiitos paljon! :-) no se on kyllä totta, hehe!

      Poista

© down below the surface. Design by FCD.