Viettelen parhaillaan rentouttavaa sunnuntai-iltaa musiikkia stereoista kuunnellen ja valmistaudun tulevaan ja viimeiseen viikkoon ennen pientä irtiottoa arjesta. Viikonloppu on sujunut siskon kotona vierailua lukuunottamatta aika pitkälti edeltäjiensä kanssa samalla kaavalla. Eilen tuli puettua ihan kunnon vaatteet päälle ja lähdettyä siskon kanssa ulos kuvailemaan pitkästä aikaa. Selasin blogihistoriaa vähän taaksepäin ja huomasin, että viimeiset jonkin sortin asukuvat on tullut otettua viime vuoden puolella. Enpä mä alkuvuonna kyllä edes käynyt oikeastaan missään tai aina kun kävin, heitin päälle joka kerta samat vaatteet. Talvikuukaudet vihdoin selätettyä voin siis vain huokaista helpotuksesta ja pukea päälle kerrankin jotain erilaista ja kevyempää, kun valinnanvaraakin on enemmän. Syksyllä ostetut Niketkin on päässyt vihdoin jalkoihin teiden sulettua ja niitä tuunkin varmasti käyttämään vielä pitkälle syksyyn. Iskän ikivanhat Clubmasteritkin pääsi vielä mukaan kuviin - pian ne vaihtuu nimittäin omiin ja ruskeisiin vastaaviin! Sitten mäkin oon virallisesti valmis kevääseen kesästä puhumattakaan. Nauttikaahan tosta ihanasta auringosta vielä niin pitkälle, kun sitä ens viikolla riittää!
IMG_6685-2 IMG_6689 IMG_6675-2 IMG_1484 IMG_6697-2

12 kommenttia

 1. Hei tosi kiva nähdä pitkästä aikaa asukuviakin! Look näyttää paremmalta kuin hyvältä ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan erilainen tausta! Ja heei mistä noi housut on?:-) tosi kivan näköset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> Löydettiin toi kuvauspaikka aika sattumalta, kun se vähän niin kuin paljastui nurkan takaa siitä paikasta, mihin aluksi päädyttiin! Housut on Cubuksesta :-)

   Poista
 3. Mukava lukea pitkästä aikaa sinun kuulumisia! :) Kuvatkin on aivan ihania, jotenkin tosi kiva tunnelma näissä!

  VastaaPoista
 4. mistä noi sun ihanat aurinkolasit mahtaa olla kotoisin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on iskän ikivanhat raybanin clubmasterit, mut noitahan löytyy vaikka mistä :-) Tilasin itelleni just samanlaiset toisessa värissä :>

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, löydettiin mustakin kyllä tosi kiva kuvauspaikka :-)

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.