heinäkuu141

Heinäkuussa elin töiden mukaan ja tekemistä riitti lähes jokaiselle vapaapäivälle, vietin ensimmäisen päivän poikaystävän kanssa Tallinnassa ja kävelin jalat rakoille, kävin poimimassa mansikoita ja söin niitä kyllästymiseen asti, vietin yhden vapaapäivän Turun ja Naantalin auringossa perheen kanssa, kävin Blankossa sunnuntaibrunssilla, näin pitkästä aikaa joitakin sukulaisia, otin aurinkoa, itkin elokuvissa, tilasin uuden kameran, vietin aikaa ystävien kanssa muuten vain ja rentojen kesäjuhlien merkeissä, kävin Ruissalossa siskon ja äidin kanssa, ostin lennot Berliiniin, löysin kirpparilta muutamalla eurolla farkut, joista leikkasin shortsit, tein ensimmäistä kertaa pavlovaa, jota syötiin poikakaverin kanssa kaksin terassilla kesäiltana, kävin iltauinnilla ja katselin auringonlaskua rakkaan vieressä, rakastin, olin onnellinen ja vapaa töistä huolimatta. 

elokuu141

Elokuussa tein kaikkea uutta, yllätin itseni ja elin muutoksen aikaa, leikkasin pitkän mietinnän jälkeen hiukset kunnolla lyhkäsiksi, en aloittanutkaan tavallista vuotta koulussa, vaan jatkoin töiden tekemistä, elinkin melko vapaana velvoitteista - ainoastaan työt pitivät mut jotenkin kahleissa, kävin ensimmäistä kertaa ilman vanhempia ulkomailla, vietin perheen kanssa hellepäivän Helsingissä, sain vihdoin mun uuden kameran ja innoistuin enemmän taas kuvaamisesta, ostin myös uuden objektiivin, osallistuin väriestejuoksuun muutaman ystävän kanssa ja vietettiinkin hauska päivä itse tapahtumassa ja myöhemmin jatkoilla, hankin salikortin koko seuraavalle vuodelle, matkustin paljon julkisilla ja ensimmäistä kertaa metrolla, vietin neljä ihanaa ja erilaista päivää Berliinissä poikakaverin kanssa, näin paljon uusia paikkoja ja nähtävyyksiä, koin uusia asioita yksin ja yhdessä. 

syyskuu141

Syyskuussa olin onnellinen kaikesta olemattomastakin, fiilistelin puiden lehtien värien vaihtumista ja alkavaa syksyä, join paljon kuumaa kaakaota, nukuin pitkään aamuisin, kävin siskon kanssa kuvailemassa ilta-auringossa, kun tarkeni hyvin vielä ilman takkia, aloitin lukemaan uutta kirjaa, kuuntelin paljon vuoden takaisia syyslemppareita, kävin ystävän kanssa ihanassa kahvilassa Salossa ja tehtiin myös muutamia ostoksia, menin äidin mukaan Torronsuolle patikoimaan syysauringon paistaessa - syötiin suon keskellä pullaa ja juotiin kuumaa kaakaota, kävin monta kertaa lenkillä ja ostettiin ensi kesälle lennot koko perheelle Nizzaan. 

lokakuu141

Lokakuussa vietettiin poikakaverin kanssa meidän viidettä vuosipäivää Helsingissä - käytiin Cafe Esplanadilla korvapuustilla ja kuljettiin ympäriinsä ratikalla pitkin Helsingin kauniita katuja, sain rakkaalta viisi punaista ruusua, tapahtui paljon ihania asioita, täytin 19, olin pitkästä aikaa vähän kipeä ja ärsytti, kun en sen takia oikein voinut mennä töihin enkä urheilla, kävin kuvailemassa Pilvin ja siskon kanssa, nautin täydessä loistossaan olevasta ruskasta, puin päälleni pitkästä aikaa viininpunaista, vietin synttäreitä kotona kavereiden kanssa, ostin niin ihanat Niken tennarit ja löysin myös täydelliset maiharit alennuksesta, kävin töiden puolesta veikkauskoulutuksessa, vietettiin tyttöjeniltaa, kannoin todella vähän kameraa mukana, minkä takia lokakuulta on vähän kuvia, vaikka tein ja olin menossa sitäkin enemmän, synttäripäivän vietin poikakaverin kanssa Turussa ja se oli onnellisin sekä onnistunein päivä pitkään aikaan.

marraskuu141

Marraskuussa jatkoin Turussa sekä elokuvissa käymistä, vietettiin parhaalla porukalla Halloweeniä, kävin ahkerasti salilla ja tein myös paljon töitä, leivoin joulun ensimmäiset tortut, aloin kuuntelemaan ja fiilistelemään joulua, leivoin myös ensimmäiset piparit ystävän kanssa, ajoin yksikseni Turkuun siskon luo, vietin vähintään kuukauden parhaimman ja hauskimman päivän siskon kanssa leffassa käyden ja joululahjaostoksia tehden, ahdistuin tulevaisuudesta puhuttaessa enkä tiennyt ollenkaan minne tulevana keväänä haen opiskelemaan, sain vihdoin tiivistettyä ajatukset sanoiksi, ostin paljon lehtiä piristykseksi, olin työpaikan pikkujouluissa, käytiin siskon kotona ollessa pariinkin kertaan kuvailemassa, ostin kauan harkinnassa olleen Tiger of Swedenin nahkalaukun, fiilistelin ensilunta ja jouluista tunnelmaa.

joulukuu141

Joulukuussa leivoin ennätysmäärän pipareita, poltin paljon kynttilöitä, kuuntelin pelkkiä joululauluja ja sytyttelin ahkerasti jouluvaloja, tein myös useasti joulutorttuja, lisäsin jatkuvasti uusia kuvia Instagramiin, kävin adventtikonsertissa Turun Mikaelin kirkossa, rakastin lahjojen paketointia ja lumista maisemaa, joka pysyi onnellisesti vuoden loppuun asti, juhlittiin kaksia synttäreitä, käytiin perheen kanssa Turussa fiilistelemässä joulun jälkeistä tunnelmaa ja syömässä pitkästä aikaa Blankossa, tein pitkiä työpäiviä ja viimeisiä joululahjaostoksia, aloin ottaa raakakuvia jpeg-kuvien sijasta, vietin ihania hetkiä rakkaiden kanssa, olin ensimmäistä kertaa jouluaattona töissä, sain paljon ihania lahjoja, olin maailman onnellisin lumisesta joulusta ja vietin rakettien sekä herkkujen täyteisen uudenvuodenaaton ihmisten kanssa, jotka on kulkenut mukana jo monta vuotta ja ollut tekemässä tästäkin vuodesta niin ihanaa ja unohtumatonta. 

Kaiken kaikkiaan takana on hyvin erilainen, opettavainen ja kuitenkin tasaisen onnellinen vuosi. Vuosi 2014 on kasvattanut ja saanut pohtimaan niin paljon asioita ja elämää, että ei voisi olla parempaa fiilistä aloittaa vuotta 2015 - varmasti ja päämäärätietoisesti. Vuosi sitten olin ihan tietämätön tulevaisuuden suhteen, ahdisti ja pelotti. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä ja niin sain minäkin töitä, mikä on mahdollistanut monia asioita ja ennen kaikkea antanut lisäaikaa miettiä. Nyt vuoden myöhemmin sain aloittaa uuden vuoden täynnä varmuutta sekä toiveikkuutta tulevasta. Kun viime yönä painoin pään tyynyyn, hymyilin leveintä hymyä pitkään aikaan kyynel silmäkulmassa. 

2015 - be a good one, be the best.  

6 kommenttia

 1. Saat pienetkin asiat kuulostamaan kauniilta. Ja tunnut osaavan nauttia pienistäkin asioista. Ihailen sua ja sun blogia paljon!

  VastaaPoista
 2. Apua kuinka nää sun kuvat on aina niin ihania! Näissä on ihan täydellinen värimaailma! Sun blogi on kyllä yks mun ehdottomista lemppareista! Aina niin upeita kuvia ja kirjotuksetkin on tosi positiivisia. Tulee aina hyvälle tuulelle sun blogia lueskellessa! :))

  http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Valtavan ihana blogi sulla, ja mielettömän kauniita kuvia! Toivottavasti 2015 kohtelee sua hyvin :)

  VastaaPoista

© Ida-Emilian. Design by FCD.