Tänä vuonna en tehnyt uuden vuoden lupauksia. Sen sijaan asetin itselleni toteuttamista vailla olevia toiveita sekä haasteita, joiden miettimiseen käytin aikaa enemmän kuin paniikissa pari minuuttia ennen vuodenvaihdetta keksittyihin lupauksiin. Niihin, jotka unohtuvat yössä eivätkä koskaan toteudu. Kirjoitin kahdeksannelletoista paperilapulle itselleni, nykyhetkelleni. Annoin vaihtoehtoja, joista edes toisen toivon olevan toteutunut vuoden loppuun mennessä. Käskin olla avoin, rohkea ja itselleni armollinen. Vaadin rakastaa enemmän sekä olla parempi sisko. Haaveilin lämpimistä kesäilloista merenrannalla, opiskelemaan pääsystä ja kotoa pois muuttamisesta. Kaikesta vähän pienemmästä ja suuremmasta, uuden vuoden toiveista, joille annan nyt mahdollisuuden toteutua.
IMG_5795-3

4 kommenttia

 1. Toivottavasti sinun toiveet toteutuu :) Kasoittain onnea tulevaan vuoteen! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että, sun tekstit on niin valtavan upeita - niinkuin kyllä koko blogikin! Ja siis sun ottamat kuvat, huhhuh täydellisiä :-) Mä toivon myös, et sun toiveet toteutuu ja hurjasti onnee vuodelle 2015 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte te kyllä niin ihania <3 välillä saan lukea näitä kommentteja ihan silmät kostuneina, koska tällaset sanat merkkaa mulle tosi paljon ja oon näistä todella, todella kiitollinen. Kiitos siis sulle sekä rutkasti onnea tälle vuodelle! <3 toivotaan, että meidän kaikkien toiveet toteutuu..:>

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.