Tänään tekisi ihan vain mieli hautautua lämpimään neuleeseen kynttilänvalossa joululaulujen soidessa taustalla. Ei tekisi mieli poistua kotoa minnekään. Ulkona ei ole enää merkkiäkään viime viikolla sataneesta kauniista valkoisesta ja sisälläkin on pimeää. Tänään olisi kuitenkin ollut jo neljäs vapaapäivä putkeen, joten valitsin rauhallisen illan sijaan töihin menon. Ehkä tässä kolmen päivän ajan on tullut taas vain oltua ja kuunneltua joulumusiikkia ihan tarpeeksi. Loppuviikolle onkin sitten joka päivälle jotain tekemistä - töitä, pikkuveljen synttäreiden viettoa ja Turkuun menoa. Ihanaa, vitsit mä rakastan sitä, että on tuleville päiville valmiita suunnitelmia, vaikka toisaalta nytkin on ollut ihanaa vain herätä myöhään aamulla ja laittaa tän hetken lempparibiisit stereoista soimaan, elää vain tätä hetkeä varten.

Pakko muuten sanoa nyt, kun kalenterin sivua saadaan kääntää ihan pian jo joulukuuhun, että onpa ollut rentouttava ja ihana marraskuu! Joulun ensimmäiset joulutortut, pipareiden leivontaa ystävän kanssa, elokuvia, kerrankin ajoissa ostetut joululahjat, töitä ja vapaa-aikaa, sali-intoa, ihania hetkiä ja päiviä rakkaiden kanssa, kynttilöiden polttoa, valkoisesta maisemasta nauttimista, uusia ihania juttuja. Näin joulun rakastajana on marraskuu ollut jo täynnä jouluisia asioita ja niiden ansiosta sitä onkin jaksanut hyvin läpi pimeän kuukauden. Nyt mä meen tekemään itselleni jotain ruokaa, ennen kuin lähden sinne iltavuoroon!
IMG_48941 IMG_49221 IMG_49271

12 kommenttia

 1. Mistä oot ostanut tuon tiger of swedenin laukun ?:)

  VastaaPoista
 2. Missä oot töissä? :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! ♥ :-)

  www.janskunn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. En kestä näitä sun tekstejä. Pysähdyn aina miettimään näitä lukiessani ♥

  VastaaPoista
 5. Ja se oli siis hyvällä tavalla sanottuna, osaat kirjottaa tosi kauniisti! :)

  VastaaPoista
 6. Oooh sun blogi on paras blogilöytö pitkään aikaan! Ihania kuvia ja tekstejä, tääkin postaus oli ihan loistavaa luettavaa :-) Kiitos sulle suuresti kun jaksat panostaa tähän blogiin niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääks kiitoskiitoskiitos, vitsi tällaset sanat piristää päivää kuin päivää! <3 Tänkaltaiset ihanat kommentit ne vasta saakin jaksamaan panostaa postauksiin :--)

   Poista

© down below the surface. Design by FCD.