Tuntuu oudolta, kun huomenna ei enää alakaan se tuttu ja turvallinen. Kun en enää palaa koulun penkille, jossa olen viettänyt viimeiset kaksitoista vuotta - viettänyt kesäloman, käynyt taas vuoden koulussa odottaen aina lomia sen aikana. Tänä vuonna en tiedä mitä odotan. Ehkä odotan vain raikkaita syysiltoja, ruskan värittämää maisemaa ja sitä ihanaa fiilistä, joka valtaa mut syksyisin. Ehkä olen onnellisimmillaan syksyllä, koska olen syksyn lapsi. Huomenna ei ole kouluaamua enkä joudu miettimään kouluun pääsemistä kuin vasta joulun jälkeen. Ehkä en haluakaan odottaa mitään, aika saa mennä niin hitaasti kuin se vain haluaa. Huomenna alkaa vuosi, jonka aikana tulen toivottavasti ymmärtämään enemmän itseäni ja muita sekä hahmottamaan suuntaa elämälleni. Välivuosi, jolloin voin tuntea olevani vapaa velvollisuuksista, nauttia kerrankin itse joulun odotuksesta ja tehdä asioita, joita rakastan. Ehkä tähän uuteen elämän rytmiin on totuttelemisensa kuten myös uusiin, lyhkäisiin hiuksiini. Ainakin elämä tuntuu paljon helpommalta kuin vuosi sitten. Kun ei ole niin paljon mitä odottaa, voi keskittyä siihen hetkeen, joka on nyt.

IMG_12721 IMG_14471 IMG_12861 IMG_12821 IMG_13531

9 kommenttia

 1. Tosi hyvin kirjotettu teksti & upeita kuvia :-) Mulla alkaa jo 2. välivuosi, sillä en vieläkään oo varma mitä haluun opiskella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti paljon! :--) no mäkin oon ajatusteni kanssa ihan sekasin, tuntuu etten oo oikeen sittenkään varma mistään..onneks tässä on taas hetki aikaa miettiä :>

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!! :-) se ainoa kerta koko kesänä, kun sain pikkuveljen ulos kuvailemaan :-D

   Poista
 3. Oi vitsi huikeen ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Välivuosi oli itelle ainakin tosi hyvä asia, koska muuttui suunnitelmat siinä ajassa aika paljonkin. Ja jos vaan mahdollista, niin nyt kannattaa otta kaikki irti "vapaudesta" ja reissata tms!

  Nää kuvat on todella upeita ja toi lyhyt tukka sopii sulla niin hyvin :) ^pikkuveljelle peukku kuvista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, luulenpa et se tekee itellekin ihan hyvää ja toivon mukaan asiat selkiytyy tän vuoden aikana. Olis kyllä ihana matkustella paljon, mut pääasiassa kerään rahaa olemalla töissä. Onpahan sitten säästöjä, kun haluu lähtee jonnekin. Mut kiitos paljon kommentista ja kehuista! :-)

   Poista

© Ida-Emilian. Design by FCD.